Cum poate Băsescu să mai câştige un mandat

By | 4 martie, 2014
Distribuie prietenilor!

Este evident că cea mai mare grijă actuală a lui Traian Băsescu este ce va face el după ce îşi încheie mandatul de preşedinte al României. Toate combinaţiile şi sforăriile actuale ale Ilegalului de la Cotroceni au ca scop supravieţuirea politică după alegerile prezidenţiale de la toamnă. Dacă nu reuşeşte să rezolve nimic până atunci, este posibil ca după aceea să aibă neplăceri serioase, în special legat de legi şi justiţie.

De aceea nu mă surprinde deloc poziţia pe care Băsescu a adoptat-o faţă de Rusia în legătură cu situaţia din Ucraina.

Președintele României, Traian Băsescu, a susținut în urmă cu câteva minute o confrință de presă la Cotroceni în care a declarat că România cere Federației Ruse să sisteze operațiunile militare de pe teritoriul Ucrainei. Băsescu nu exclude că actualul conflict din Ucraina ar putea degenera într-un război cu implicarea României.

Sursa: RomaniaPress

Ce avantaje ar avea Băsescu de pe urma unui eventual conflict militar cu Rusia?! Păi uite ce zice Constituţia:

Art. 83 – Durata mandatului

(1) Mandatul Preşedintelui României este de 5 ani şi se exercită de la data depunerii jurământului.
(2) Preşedintele României îşi exercită mandatul până la depunerea jurământului de Preşedintele nou ales.
(3) Mandatul Preşedintelui României poate fi prelungit, prin lege organică, în caz de război sau de catastrofă.

Deci pentru marinar un război sau o catastrofă naţională ar fi o mană cerească, ce i-ar putea garanta, în mod absolut legal prelungirea mandatului actual de preşedinte!

6 păreri la “Cum poate Băsescu să mai câştige un mandat

  1. doru stoian

    Pasule Urmator,

    ” Nu te teme ! ” ti-a spus Isus Cristos, ci incearca sa pricepi faptul ca

    – pe langa lupta RAULUI contra BINELUI –

    RAUL poarta mai multe lupte, si anume:

    1) lupta RAULUI MARE contra RELELOR MAI MICI;
    si
    2) lupta RAULUI MARE cu SINE.

    Sminteala-Ticneala-Alienarea FIAREI-BESTIEI DARWINIENE, este mult mai mare decat ti-o imaginezi a fi !

  2. doru stoian

    Pasule Urmator,

    Este foarte greu – unii zic c-ar fi chiar imposibil – sa convingi (re_programezi) FIARA-BESTIA DARWINIANA in privinta faptului ca:

    1) se lupta aiurea, ca proasta;
    2) desi nici macar BINELE – prin definitie-natural – nu-i este niciodata CONTRA, nu-i face O_POZITIE !

  3. doru stoian

    Lumea – darwiniana – este de compatimit, nu de con_damnat !

    De-aia nu mai re_vin nici extra_terestrii p-acilisa, pentru ca si-au dat seama ca:

    1) ceea ce le parea a fi RAI;

    2) este de fapt un RAI VOPIST = un IAD MASCAT !

  4. red

    vrei sa cunosti cum au fost anii 50 cu numita teroare comunista si cine o facea, participa si o aplauda? sa ne amintim de visinescu si ficior care stim de unde proveneau.
    nu-ti pot baga linkuri din pacate insa citeste pe gsp aviz amatorilor de maria andries si asa a inceput de la tolontan dar mai ales comentariile celor multi care stim ce provenienta au adica tot aia cu mai sus numitii. parintii si bunicii lor asta au facut la rindul lor in anii 50 insa astia de acum sint mai agresivi si mult mai salbatici decit cei din trecut care tot asa se bucurau de fiecara arestare si condamnare a dusmanului. in presa s-a scris la fel si atunci cu mici diferente de limbaj care nu schimba nimic din esenta. priveste si pe prosport ce scrie lumea la articolele pe aceasta tema. pe vremuri era brucan acum e tolontan. cred ca daca brucan dispunea de „materialul uman” actual ar fi fost aclamat la scena deschisa pt condamnarile la moarte pe care le cerea. repectivii au fost condamnati pt ca au folosit institutii offshore ceea ce nu este interzis nicaieri. in vest nici unul dintre ei nu ar fi aparut in fata justitiei si nu ar fi avut cum sa fie condamnati. in vest evaziunea fiscala nu se condamna. vezi germania si nu numai! la nemti este lege in acest sens. platesti amenzi si impozite mai mari cu penalitati. pe vremuri a fost si pt asta o amnestie adica veneai cu banii de oriunde si ii puneai intr-o banca germana scapai de amenzi.ca si atunci desigur ca numai romanii fac d-astea. se spune ca fotbalul a cistigat si de acum incolo numai lapte si miere va curge. flotantii n-au priceput nici acum nimic si ca se vor alege cu acelasi beneficii ca si in 1990 cind credeau ei ca daca l-au omorit pe ceausescu si s-au bucurat au rezolvat-o pe vecie! 🙂
    adio fotbal!oricum era terminat la nivel mondial asa ca nu putea sa mai existe in interior decit ca farsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge