Ilie Ilaşcu crede că Putin s-a înţeles cu Occidentul

By | 8 aprilie, 2014
Distribuie prietenilor!

„Este tare suspectă această alipire a Crimeei, mai ales că Occidentul a tratat-o paşnic. După părerea mea, este o înţelegere a Rusiei cu guvernele statelor din Uniunea Europeană. Cred că se va reveni la hotarele din 1939-1940. Scenariul este chiar cel pe care l-a spus Jirinovski, o parte a Ucrainei va trece la Ungaria, Polonia, Slovacia şi România. Opinia mea este că acest scenariu a fost ticluit mai de mult, cu vreo 10-15 ani în urmă, şi mulţi dintre demnitarii din România cunoşteau acest lucru. De aici s-a şi plecat cu aşa-zisa regionalizare. Republica Moldova, care va deveni autonomă, se va încadra în teritoriul României, tot ca un fel de regiune. În principiu, nu se va schimba nimic în Republica Moldova, vor rămâne raioanele, dar va fi autonomie, pentru că nu cred că domnul Timofte va primi un post de vicepreşedinte al României. Ceea ce face acum Putin este un joc, este un teatru bine pus la punct cu Occidentul. Totul este o înţelegere”, a declarat Ilie Ilaşcu.

Sursa: Realitatea

Pentru cei care nu ştiu, Ilie Ilaşcu este fost deputat al Republicii Moldova şi deţinut politic în Transnistria, condamnat la moarte în 1993 şi eliberat apoi în urma presiunilor comunităţii internaţionale. A fost membru al Partidului România Mare și senator în Parlamentul României în perioada 2000 – 2004 și 2004 – 2008.

7 păreri la “Ilie Ilaşcu crede că Putin s-a înţeles cu Occidentul

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. doru stoian

    Un proverb romanesc spune:

    „Fereste-ma Doamne de prieteni (de americani impreuna cu cateaua lor germana) ca de dusmani am invatat singur cum sa ma feresc !”

    Asa si Ilie Ilascu visavis de Putin ……… despre care stie ca i-ar putea fi numai dusman.

  3. doru stoian

    Ia uite bah, era cat p-aci ca CIA sa ma faca sa cred ca Pussy Riot, ar fi fost o miscare EXCLUSIV INTERNA, menita sa-l rastorne pe Putin.

  4. doru stoian

    Cine i-a ajutat pe Assange si Snowden, ca sa se ascunda de CIA ?

  5. doru stoian

    Iote bre ce zice Basescu:

    1) adica numai UE sa aibe voie sa avanseze in Asia ???

    2) dar Federatia Rusa in Europa, nu ???

  6. doru stoian

    Putin mi se pare foarte corect fata de Ucraina!

    Vreti in UE, atunci platiti gazele cu acelasi pret pe care il cer ca sa mi-l platesca UE ……. in care rusii nu sunt lasati sa traiasca.

  7. doru stoian

    Si spuneti-i lui Isarescu sa nu se mai gandeasca la DUMPINGUL cu PETROL,

    ca altfel o sa-i dau GAZE doar de la teava de esapament !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge