Cartele prepay doar cu buletinul

By | 9 aprilie, 2014
Distribuie prietenilor!

Toți deținătorii de cartele telefonice preplătite vor fi obligați să se înregistreze cu un act de identitate în termen de șase luni de la intrarea în vigoare a legii adoptate de Guvern și transmisă miercuri Parlamentului, a anunțat ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, la finalul ședinței Guvernului.

„În calitate de membru al CSAT, vreau să vă spun că astăzi am adoptat în Guvern proiectul de lege pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență nr. 111/2011 privind comunicațiile electronice. În ultima ședință a CSAT s-a luat decizia de a promova urgent un act normativ pentru prevenirea și contracararea riscurilor la adresa securității naționale. Ce prevede, în esență, acest act normativ: este vorba despre obligația deținătorilor de cartele prepay de a le înregistra, de a depune un act de identitate. Și, de asemenea, obligații pentru operatorii de telefonie mobilă”, a declarat ministrul Justiției.

Sursa: Agerpres

Cei care deţin deja cartele prepay pentru telefoane mobile, vor fi obligaţi să se înregistreze cu datele din actul de identitate în termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a acestei legi.

Sunt absolut convins că o astfel de măsură era de maximă urgenţă pentru siguranţa naţională! Cetăţenii trebuie monitorizaţi, interceptaţi şi controlaţi cât mai mult de servicii, pentru ca totul să fie bine, libertate, democraţie şi drepturile omului.

O părere la “Cartele prepay doar cu buletinul

  1. Pingback: CONTROL TOTAL: Cartele prepay doar cu buletinul | .::: CALIN ADRIAN :::.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge