Femeie posedată de diavol?

By | 11 mai, 2014
Distribuie prietenilor!

Un clip video postat pe Internet arată un incident bizar petrecut pe o linie a metroului uşor din oraşul Edmonton, Canada (Edmonton LRT). O tânără, care până atunci scotocise prin poşetă şi butonase telefonul mobil, începe dintr-o dată să se comporte ciudat, schimonosindu-şi chipul, trăgându-se de păr şi scoţând sunete animalice, după care atacă din senin un călător aflat lângă ea.

Este posibil ca femeia să fi fost sub influenţa drogurilor, alcoolului, sau poate că era bolnavă psihic, dar, după sunetele scoase, pare mai degrabă posedată de un spirit demonic. De fapt, pe înregistrare poate fi auzit şi un martor la eveniment, care spunea ca aceasta să fie lăsată în pace pentru că probabil este posedată.

Culmea este că, după ce femeia la strâns de gât şi la lovit pe călătorul care nu îi făcuse nimic şi acesta a ripostat, poliţia locală i-a amendat pe amândoi cu câte 500 de dolari, pentru „bătaie în public”.

2 păreri la “Femeie posedată de diavol?

  1. Lucian

    Așa se întâmplă din lipsa de credință. Mai ales cum Occidentul minunat este indoctrinat de ideile satanice nici nu mă miră de ce ajung unii oameni posedați de șeful illuminatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge