American arestat pentru că a aţipit la metrou

By | 4 iulie, 2014
Distribuie prietenilor!

În statul american de esenţă fascistă, poliţia acţionează ca un organ de represiune, depăşind în absurd până şi cele mai fanteziste distopii orwelliene. Cetăţenii sunt imediat arestaţi şi brutalizaţi pentru cea mai mică abatere de la legi şi regulamente dintre cele mai stupide şi abuzive.

Un video postat pe Youtube, surprinde un grup de poliţişti în metroul din New York, în timp ce brutalizează un cetăţean de culoare, care se opune arestării. Omul susţine că se întorcea de la muncă şi a aţipit pe scaun, dar poliţiştii consideră că a folosit metroul ca loc de odihnă, lucru interzis prin lege.

În conformitate cu secțiunile 1050.7 (10) și (5) din MTA, Regulile de conduită ale Autorității Transportului în Comun (Mass Transit Authority’s Rules of Conduct), dormitul sau moțăitul în trenuri sunt interzise numai „dacă prezintă pericol sau interferează cu ceilalți pasageri.” Este, cu toate acestea, interzis să te culci sau să ocupi mai mult de un loc, deși nu este clar din înregistrarea video dacă omul dormea în poziție verticală.

Sforăitul, ocazional, nu este ilegal. În timp ce diverse infracțiuni MTA pot atrage arestarea sau amenzi de până la 1000 dolari, este, de obicei, la latitudinea ofițerulul stabilirea măsurii ce se va lua.

Sursa: RT

În final omul este pus la podea, încătuşat şi scos din tren, iar o femeie care a filmat incidentul este şi ea bruscată de poliţişti, care încearcă să îi ia telefonul mobil.

4 păreri la “American arestat pentru că a aţipit la metrou

  1. Pingback: American arestat pentru că a ațipit la metrou | Lupul Dacic

  2. Pingback: VIDEO dedicatie impotriva iluziei ”Europa civilizata din Vest”. Poze imagini foto parlamentarii europeni iau mii de euro din banii munciti de cetatenii Europei ca sa stea degeaba in plen sau chiar fara sa vina la serviciu (pol) | CE-I CU NOI? – un b

  3. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  4. mary

    Cate surse de informare sunt si romanasii tot au orgasme cand se gandesc la Americuta. Probabil se vor trezi cand vom ajunge in chinuri ca aia. Oare suferinta vindeca prostia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge