Patefoanele umane băsiste

By | 15 august, 2014
Distribuie prietenilor!

Mass-media româneşti, în special Internetul, sunt populate masiv cu patefoane umane băsiste, de toate mărimile şi de toate tipurile. Domnul preşedinte Traian Băsescu le numea tonomate. Pentru cei care nu ştiu, patefonul este un vechi dispozitiv de reproducere a semnalelor audio, format dintr-o goarnă, un platan rotativ şi un mecanism cu arc. Atunci când învârteşti cheiţa mecanismului şi pui pe platan un disc de ebonită, pe care ai imprimat în prealabil un mesaj sonor, să zicem clişeele de propagandă ale lui Băsescu, patefonul începe să cânte!

Dintre cele mai de succes şlagăre băsiste disponibile în varianta patefon, putem aminti: „Ponta minte cum respiră”, „Ponta a plagiat”, „Preşedintele jucător”, „Imunitatea prezidenţială”, „Asistaţii şi antreprenorii”, „M-a făcut mama anticomunist”, „Pactul de coabitare”, „Voiculescu e turnător”, „Voiculescu a furat banii lui Ceauşescu”, „Varanul”, „Antenele manipulează”, „Băsescu luptă cu corupţii”, „Băsescu a scos ţara din criză”. De asemenea să nu uităm cele două mega hituri de mare succes ale tuturor timpurilor, „Justiţia independentă” şi „Statul de drept”, featuring Monica Macovei, care s-au bucurat şi de apreciere internaţională.

2 păreri la “Patefoanele umane băsiste

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. red

    existenta tonomatelor si a publicului f numeros pe care-l au sint consecinta faptului ca-n 45 81% din populatie traia la tara in conditii f grele fara carte rupti total de realitate fara o memorie a timpului si deci fara experienta. toate astea sa vad astazi deaorece nu exista nimic fara a avea si consecinte. in bucuresti pina in anii 70 au existat clase pt alfabetizarea taranilor care au umplut bucurestiul. in 45 orasul avea 500000 loc iar in 1970 1,8 mil. in asemenea conditii taranii majoritari si-au impus „valorile” pe care le vezi astazi pina si la tv. odata cu venirea lor s-a umplut bucurestiul de gunoaie iar tramvaiele si autobuzele puteau din cauza multimilor de nespalati. pt ca nu aveau si nu vor avea vreodata o constiinta nationala si una sociala a aparut mentalitatea de gasca care functioneaza din anii 70 cu rezultatele pe care deasemenea le poti vedea. daca taranii ajunsi in posturi auzeau ca esti bucurestean vechi deci nu te-al lor te sapau iar mentalitatea asta exista chiar la copii de clasa 1 care demonstrau ca taranii sint delatori inascuti. taranii astia erau tot partidul si toti securistii inclusiv delatorii de care culmea tot ei se pling. vezi procesele actuale care seamana cu alea din anii 50? vezi hoardele de bucurosi? astia sint taranii si dovada faptului ca astea sint”valorile” lor si ei erau comunismul. altele n-au si nu vor avea insa vor plati deoerece nu exista intimplari fara consecinte. dinu fotbalistul a spus ca este dezamagit de romani – din pacate taranii care nu au constiinta nationala si deci nu pot fi romani decit la un mod abstract- deoarece au distrus 80% din tot ce s-a facut anterior. era de asteptat! auzi faptul ca la noi nimic nu se schimba nimic? cum ar putea sa se schimbe ceva din moment ce toti care sint in pozitii de comanda sint tarani sau urmasi de flotanti?! va mirati de taranul asta care este presedinte?! de ce?! este flotantul tipic de prima generatie asa cum au fost milioane in anii 60-90 dintre cei care au navalit in bucuresti. familia lui este exact tipicul familiei de tarani parveniti iar cum este eba erau alte milioane de odrasle taranesti. caracterul lor reiese si din faptul ca l-au urit pe singurul om din istoria romaniei – ceausescu taran de-al lor!- care le-a facut bine cu gramada si le-a dat ceea ce n-au avut neam de neamul lor care i-a favorizat prin lege -zeci de procente dintre tarani trebuiau sa intre in universitati si sa ocupe posturi de conducere. sa nu uitam deasemenea cum s-au bucurat cind acesta a fost executat de straini! mari caractere! oare cind am mai fost in istoria tarii milioane de tarani cu scoala ingineri doctori profesori si medici? cind mai traisera ei in conditiile oferite de orase? cind au mai fost asa in masa promovati peste tot? ce-au ajuns astazi toti nesimtitii astia cu exceptia unui mic grup?
    apoi taranii pe linga faptul ca nu au constiinta de nici un fel – doctorii ahtiati dupa ciubucuri au caracterul tipic flotantilor- mai dispun doar de o mindrie aberanta, egoism feroce, individualism criminal iar combinate cu servilismul abject fata de cei mai mari in general straini duc la situatia de astazi. daca nimeni nu le va spune adevarul acestor mizerabili si nu se vor corecta atunci nu mai avem viitor. desigur ca-n nebunia si prostia lor nu vor intelege decit cu mari eforturi faptul ca intre ei si situatia tarii exista vreo legatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge