Revoluţia soroşistă a ajuns şi în Hong Kong

By | 29 septembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Liderii mișcării de protest Occupy Central, care organizează din iunie proteste în masă în Hong Kong, au fost instruiți de serviciile secrete americane.

Această informație difuzată de mass-media chineze ar fi putut face senzație. Cu toate acestea, dezvăluirea nu a strârnit nicio uimire.

„Revoluția Trandafirilor din Georgia”, „Revoluția Portocalie din Ucraina”, „Revoluția Lalelelor din Kârgâzstan”, „Primăvara Arabă din Orientul Mijlociu”. Doar denumirea s-a schimbat, fiindcă esența este aceeași.

Experții internaționali (cu sprijinul patronilor bogați) îi pregătesc pe tineri în teoria acțiunilor de protest, tactica luptelor stradale, strategia de negociere cu autoritățile, folosirea rețelelor de socializare.

Obiectivul declarat este promovarea valorilor democratice. În realitate, însă, scopul urmărit este acela de a exercita influență asupra situației interne din țară și de a stabili o nouă ordine mondială.

Potrivit mass-media chineze, mișcarea Occupy Central a fost înființată în interiorul Hong Kong-America Center. Studenților li s-a cerut „să promoveze schimbările democratice”, fiindu-le promis sprijin din partea Washingtonului în ceea ce privește posibilitatea de a studia și de a trăi în America.

La aceste acțiuni au fost prezenți și angajați ai Consulatului General al Statelor Unite. Mai mult, directorul Hong Kong-America Center, Morton Holbrook, numit în această funcție la sfârșitul anului trecut, este agent secret cu o experiență de 30 de ani în domeniu.

Presa chineză scrie că directorul centrului și mogulul honkonghez Jimmy Lai, care sponsorizează opoziția, fac parte din anturajul fostului ministru american al Apărării, Paul Wolfowitz. De altfel, în perioada cât a lucrat la CIA, Wolfowitz a fost unul dintre autorii raportului privind amenințarea sovietică.

Activiștii mișcării Occupy Central cer organizarea în 2017 a unor alegeri libere directe pentru funcția de primar, numit în prezent de către un colegiu electoral.

Sub presiunea activiștilor, autoritățile de la Beijing au operat deja unele schimbări în sistemul electoral, astfel încât locuitorii vor putea să voteze pentru unul dintre candidații propuși de către colegiul electoral.

Sursa: Vocea Rusiei

2 păreri la “Revoluţia soroşistă a ajuns şi în Hong Kong

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. red

    astazi este simplu de stiut cine organizeaza asa ceva. totul este o repetitie deja plictisitoare a acelorasi manevre de 2 lei. din asta rezulta cit de proasta este lumea si ce usor ii duci de nas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge