Doamna komisar Nuland îi ceartă pe liderii europeni „neliberali”

By | 3 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Într-un discurs ţinut la Washington în cadrul CEPA (Central Europe Strategy Forum), doamna komisar Victoria Nuland i-a mustrat aspru pe liderii europeni care au întinat idealurile de aur ale Noii Ordini Mondiale şi nu au ţinut cont de indicaţiile preţioase venite din partea Marelui Licurici. Aşa că doamna Nuland le-a dat bătăiţă la popou.

„La fel cum lucrăm împreună pentru a apăra valorile noastre la nivel extern, trebuie să le fortificăm şi la nivel intern. În Europa Centrală de astăzi, aş spune că ameninţările interne la adresa democraţiei şi libertăţii sunt la fel de îngrijorătoare. În această regiune, cele două cancere, regresul democratic şi corupţia, ameninţă visul pentru care atât de multe persoane au muncit începând din 1989. Şi, vedem lideri din regiune care în timp ce culeg beneficiile apartenenţei la NATO şi UE, par să fi uitat valorile pe care se bazează aceste instituţii”, a afirmat oficialul american.

„Aşa că astăzi îi întreb pe aceşti lideri: Cum puteţi dormi sub umbrela Articolului 5 al NATO noaptea, în timp ce ziua promovaţi „democraţia neliberală”, încurajaţi naţionalismul, impuneţi restricţii presei sau demonizaţi societatea civilă! Pun aceeaţi întrebare şi în legătură cu cei care protejează oficialii corupţi de urmărirea judiciară, evitând Parlamentul atunci când este convenabil pentru ei sau fac afaceri care cresc dependenţa ţărilor lor de o sursă de energie în pofida politicii declarate de diversificare”, a adăugat Nuland.

Sursa: stirileprotv.ro

Acum să traducem ce a vrut să transmită doamna Ana Pauker Victoria Nuland şi să facem un rezumat al ideilor principale!

1. Democraţia naţionalistă nu e bună. Doar democraţia liberală este bună, adică cea care presupune trădarea intereselor naţionale şi îmbrăţişarea interselor globaliste americane.

2. Din 1989 şi până azi mulţi oameni, bine plătiţi de Washington, au lucrat pentru împlinirea visului Noii Ordini Mondiale şi ar fi păcat acum să stricăm totul cu rahaturi naţionaliste şi cu interese europene egoiste.

3. O mare problemă este şi cea a corupţiei. Corupţii sunt cei care nu fac afaceri cu SUA şi nu slujesc interesele SUA. Prin urmare, cei care vor să importe în continuare gaze de la ruşi şi nu cumpără gaze lichefiate şi gaze de şist de la americani, trebuie imediat arestaţi, anchetaţi şi condamnaţi.

4. NATO înseamnă SUA, nu o alianţă militară între mai multe state. Noi, SUA, ne facem că vă apărăm pe voi, târându-vă în conflicte cu tot felul ţări, pe unde avem noi interese, iar voi în schimb trebuie să vă bateţi joc de ţările voastre cu tâmpeniile liberale impuse de noi şi să vă trădaţi propriii cetăţeni.

5. Prin urmare, să nu mai puneţi restricţii presei pe care noi o plătim, ca să scrie ce ne convine nouă, nu mai promovaţi naţionalismul şi nu mai demonizaţi societatea civilă, adică ONG-urile şi propagandiştii din coloana a cincea, sponsorizaţi şi instruiţi de noi ca să spele creierele cetăţenilor europeni!

S-A ‘NŢELES?!!!

4 păreri la “Doamna komisar Nuland îi ceartă pe liderii europeni „neliberali”

  1. Pingback: Doamna komisar Nuland îi ceartă pe liderii europeni „neliberali” |

  2. anonim

    Nu mai au mult acesti nemernici…merg inspre pieire…
    Dumnezeu sa ocroteasca Romania si poporul roman! Doamne ajuta !

  3. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  4. aidos

    Ha-ha-ha, pai individa asta vorbeste de cancere, cind ea e unul dintre cele mai nenorocite cancere din lumea actuala ??!! Pai daca nu i-a mai spus-o nimeni pina acum, i-o spun eu, poate va pricepe : FUCK OFF AND SHUT UP, BITCH !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge