America pregăteşte Europa de război?

By | 22 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Cred că este evident pentru toată lumea că Imperiul anglo-american îşi urmăreşte doar propriile interese şi se foloseşte de Europa pe post de vasal pentru a-şi atinge scopurile expansioniste.

După manevra cu sancţiunile impuse Rusiei şi cea care a dus la scăderea masivă a preţului petrolului, ambele cu scopul de a falimenta economia rusească şi pentru a trezi nemulţumirea maselor populare faţă de regimul lui Putin, acum în UE se pun la cale contramăsuri, menite să extragă surplusul de bogăţie de care ar putea beneficia cetăţenii statelor europene ca urmare a scăderii preţului petrolului.

Pentru a diminua scăderile de prețuri și reîncuraja creșterea inflației, preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE), Mario Draghi, a propus Consiliului guvernatorilor cheltuirea a până la 1.100 de miliarde de euro, pentru suplimentarea lichidităţilor, scrie Agerpres, citând Bloomberg.

Măsura ar avea drept scop stimularea inflaţiei în zona euro.

Draghi şi board-ul executiv al BCE, format din şase membri, au recomandat consiliului guvernatorilor achiziţii de obligaţiuni în valoare de 50 de miliarde de euro pe lună, până în decembrie 2016.

Sursa: EVZ

Justificarea BCE pentru acest program, aşa cum se poate reţine din declaraţiile anterioare ale oficialilor băncii, este aceea că inflaţia este foarte scăzută, chiar cu minus în faţă, în teritoriul deflaţiei. E drept, scăderea generală a preţurilor a fost influenţată aproape total de scăderile de preţuri în energie, după înjumătăţirea cotaţiilor la petrol.

Sursa: Economica.net

Se pune acum întrebarea, ce investiţii intenţionează să facă UE cu acest surplus monetar? Răspunsul ni-l dă miliardarul George Soroş în calitatea sa de speculant financiar internaţional, care, crede el, că îi conferă autoritate în domeniul geopolitic şi militar.

Europa trebuie să recunoască că se află sub atacul Rusiei şi să ajute Ucraina, care ar putea avea nevoie de până la 50 de miliarde de dolari, a avertizat joi investitorul George Soroş, care consideră ca această criză ucraineană reprezintă un pericol mai mare decât Grecia, transmite Bloomberg.

„Europa trebuie să se trezească şi să recunoască faptul că este atacată de Rusia. Liderii europeni nu tratează corect situaţia şi dacă nu vor acorda un program de sprijin impresionant în schimbul unui plan de reforme agresive, Ucraina probabil se va prăbuşi”, a afirmat Soroş, în New York Review of Books.

Sursa: InCont.ro

Vedeţi cum totul se leagă într-un plan minuţios şi precis, menit să servească interesele anglo-americane?! Soroş cere indirect liderilor europeni să finanţeze războiul neconvenţional din Ucraina purtat de SUA/NATO împotriva Rusiei. Şi din ce bani ar putea să finanţeze acest război, dacă nu din banii fraierilor de europeni? Că tot am amintit de fraieri, Iohannis tocmai a chemat partidele la consultări pentru a adopta Pactul pentru Apărare, care prevede cel puţin 2% din PIB alocaţi pentru apărare pentru următorii 10 ani. Vedeţi cum se leagă totul?! 🙂

4 păreri la “America pregăteşte Europa de război?

  1. Partizanu

    C-am slabuta documentare. Eu zic ca noi am fost primi care i-am primit pe AGENTII cazuti pe EUROmaidan si primi care am sarit la cap cu I MIL de euro pentru achitarea facturilor restante( deci nu pentru deblocarea canalului navigabil cu nava ROSTOK). Aia e alta facatura JIDANEASCA de care alti au uitat de ea.

  2. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Nu ştiu de vrei să spui cu „slăbuţă documentare”. Ţi se are cumva că am făcut o anchetă pe acest subiect?!

  4. Pingback: Nu vrem război ! Nato, afară din România ! | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge