Oprescu se pregăteşte pentru război?

By | 3 septembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Primăria Capitalei, la conducerea căreia se află Sorin Oprescu, intenționează să achiziționeze nu mai puțin de 3.000 de marmite, pentru care a alocat un buget în valoare de 787.813,62 de lei, fără TVA (aproximativ 175.000 de euro), potrivit unui anunţ publicat pe e-licitatie.ro.

Contractul privind achiziționarea celor 3.000 de oale metalice tip termos, utile pentru transportul hranei solide şi lichide, va fi atribuit prin licitaţie deschisă şi va avea o durată de 90 de zile, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Licitaţia va avea loc în 29 septembrie 2014, ora 11.00, la sediul municipalităţii.

„Licitaţia face parte din măsurile luate de Primăria Capitalei, conform Legii 481/2004, privind protecţia civilă”, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii municipalităţii.

Sursa: DCNews

Sorin Oprescu a mai luat şi în trecut măsuri pentru asigurarea protecţiei civile. Astfel, în luna august, a achiziţionat 16.500 de saci de dormit în valoare de 3,249,731.17 lei, fără TVA, iar anul trecut a alocat 1,8 milioane de lei pentru forarea unor puţuri de mare adâncime în vecinătatea a 12 şcoli, pentru alimentarea populaţiei cu apă în caz de calamităţi.

Unii ar putea crede că aceste pregătiri se fac pentru cazul unor dezastre naturale, cum ar fi un cutremur major, dar dacă, în condiţiile actuale, e vorba de un război, despre care politicienii ştiu mai multe decât noi?

O părere la “Oprescu se pregăteşte pentru război?

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge