Americanii transformă România în ţintă pentru Rusia

By | 2 aprilie, 2015
Distribuie prietenilor!

Surse din Serviciile Secrete ne-au informat că, în disperarea lor de a astâmpăra criza internă prin provocarea unui război, yankeii vor transfera în România – din Turcia şi Italia – un arsenal copleşitor de armament greu. E vorba de peste 400 de tancuri, piese de artilerie (inclusiv cu proiectile nucleare), lansatoare de rachete etc. România va deveni, astfel, vârful de lance al atacării Rusiei. Dar şi principala ţintă a Moscovei. Există riscul real ca ţara noastră să dispară de pe harta lumii.

Sursa: Tricolorul

7 păreri la “Americanii transformă România în ţintă pentru Rusia

  1. R. Daneel Olivaw

    Amice esti idiot! Romania a fost mereu o tinta a Moscovei, si acum si pe vremea URSS! Din 1877 si pana acum niciodata nu am fost exclusi de pe lista eventualelor tinte si teritorii cuceribile de catre Moscova!
    Acum e printre putinele dati din istoria romanilor cand aliatii Romaniei chiar isi tin angajamentele luate! Si in WWW 1 si in WWW 2, am luat teapa!
    In caz de razboi te astept sa ne intalnim in aceeasi unitate in transee, in linia intai, si imi va face o placere enorma sa iti bag un sut in fund in caz de lasitate in fata inamicului!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Nu cred că ne vom întâlni vreodată în tranşee. În secolul 21, în caz de război, numai proştii vor ajunge în tranşee, presupunând că se mai foloseşte aşa ceva. 🙂

  3. Qu

    R.D….tu esti ala ‘id…’ .
    Daca incepe ceva aia fug ca potarnichile.

    Si da, Dan.T. are dreptate… nu se mai poarta transee. Bomba atomica e la jumatatea nivelului tehnologic din ziua de azi. Restul e de ‘show’.

  4. anonim

    R Daneel Olivaw , cred ca mataluta esti seful idiotilor…cum iti permiti sa faci pe cineva idiot? yankei fac peste tot razboaie de cotropire nicidecum rusii. Primul si al doilea razboi mondial au fost afacerile bancherilor ca nu-i mai satura Dumnezeu de bani…acum cotropesc Ucraina. Ce crezi ca lumea nu vede? cred ca esti un postaci al yankeilor ca acum se poarta sa fi postaci.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Eu l-aş întreba pe R. Daneel Olivaw, în primul rând, dacă a pus mâna în viaţa lui pe un pistol-mitralieră şi ştie cum se asigură o armă şi cum se schimbă de pe modul de tragere foc cu foc, pe foc automat. Sau dacă ştie să deosebească o grenadă de mână ofensivă de una defensivă.

    Asta dacă tot vorbim despre vitejii şi despre tranşee. 😀

  6. red

    taranimea imbecilizata nu-si cunoaste nici macar istoria!!!! de boi ce sint nu-si pot intelege existenta decit ca sclavi ai unui vest idealizat care ne-a furat vindut si distrus cu orice ocazie. nici astazi nu vedeti ma boilor?! rusii au luat de la noi ce-au dat altii si iarasi astia au fost vesticii vostri. o tot dati cu bolsevismul inainte. ma tarani dobitoci care ati distrus romania daca ati fi avut macar o farima de minte ati fi aflat ca bolsevismul nu are treaba cu nici un fel de rus iar astazi rusia are probleme tocmai pt c-a nu se mai lasa speculata de cei care au platit pt instaurarea bolsevismului anticrestin in tara lor. cei care au furat si distrus cel mai mult romania sint nemtii vostri pe care din prostie ii numiti civilizati si de la care asteptati „binele”.
    de ce nu-i intrebati pe francezi de ce au insistat ca romania sa trimita tezaurul desi guvernul si tarul fusesera inlaturati de 2 zile de la putere? de ce n-ati aflat ca acest tezaur este de fapt in franta? de boi ce sinteti! de ce nu faceti ma prostilor o lista cu tarile vestului de pe urma careia alta tara mai mica o duce „bine” considerind toata istoria? o sa gasiti zero tari tarani prosti si antiromani din inconstienta!
    vrei sa sti de ce romania este transformata in tinta?
    1 pt ca alti prosti mai mari n-au gasit ca sa se ofere pe post de tinta
    2 scrie in marks si engels opere complete vol 8 pag 229. cauta si posteaza pt ca putini stiu asta!! in general romanul de origine taraneasca cam 90% nu stiu nimic!!!

    daca aveai meniu puteam posta. scrie ca poporul roman trebuie sa dispara!!! d-aia se intimpla ce se vede insa partea incredibila este ca dintr-o prostie de un nivel extrem de ridicat taranimea indobitocita de propaganda vestului ii ajuta sa ne distruga total. practic dau o mina de ajutor la propia distrugere pe care nu sint in stare s-o vada!!! cica vestul lor iubit le vrea binele!! treziti-va ma vite proaste!
    un taran clasic este boul ala din frunte cica oliwav care precis se crede genial ca orice descendent de alergaret de porci.

  7. Qu

    Daca s-ar fi cunoscut corespunzator istoria, nu s-ar mai fi repetat exact aceleasi greseli si scenarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge