Uciderea ritualică a Regelui

By | 13 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Am avut zilele acestea o dezbatere online având ca subiect dezinformarea/zvonul că preşedintele rus Vladimir Putin ar fi fost asasinat şi înlocuit cu o sosie. Mulţi dintre participanţii la discuţii şi-au dat cu părerea şi am observat că nu prea au înţeles scopul şi semnificaţiile oculte alte acestei operaţiuni, evident pusă la cale de serviciile secrete occidentale. De aceea mă voi ocupa de acest subiect în continuare.

În practica ocultă cabalistică, care stă la baza simbolisticii şi ritualurilor masonice/Illuminati există un concept numit „uciderea Regelui”. Este o practică străveche, existând din timpuri îndepărtate obieciul ca regele sau împăratul unui popor să fie sacrificat ritualic atunci când acesta era prea bătrân sau îşi pierdea influenţa şi autoritatea.

Este cunoscut din practică, din cele mai vechi timpuri, faptul că atunci când liderul unui trib, clan, unei armate sau naţiuni este ucis, acel grup social îşi pierde coeziunea şi fie se destramă, fie se supune celui care i-a ucis liderul.

Acest ritual ocult al uciderii regelui este practicat şi în zilele noastre de societăţiile secrete ce se află în spatele centrelor de putere care conduc omenirea. Se pot da numeroase exemple în acest sens, începând cu asasinarea lui Lincoln, Kennedy, Martin Luther King şi terminând cu Nicolae Ceauşescu, Saddam Hussein şi Muammar al-Gaddafi.

Efectul acestui ritual, amplificat la scară naţională prin mas-media, are un efect psihologic puternic la nivelul conştiinţei publice, ducând la demoralizare, paralizare a voinţei şi supunere faţă de cerinţele agresorului din umbră care a pus la cale acest mega ritual satanic.

De obicei se apelează la ritualul uciderii Regelui, atunci când se doreşte introducerea unor schimbări radicale în societate, politică sau economie, aşa cum a fost şi în cazul atentatului terorist de la World Trade Center, New York din 11 septembrie 2001, un alt mega ritual cabalistic.

Revenind la zvonul că Putin ar fi fost omorât şi înlocuit cu un om de paie al sistemului, acesta este tot un ritual de ucidere a Regelui, dar realizat la nivel simbolic. Putin nu mai este demult un simplu şef de stat şi om politic, devenind în ochii multora un simbol al luptei împotriva capitalismului liberal, al Ocidentului decadent şi satanic, un promotor al conservatorismului, al păstrării valorilor tradiţionale, al credinţei creştin-ortodoxe şi societăţii patriarhale.

Vestea că liderul de la Kremlin ar fi murit şi a fost înlocuit cu un surogat, poate nu este crezută de toată lumea, dar îndoiala va rămâne, pentru că nu există posibilitatea din partea publicului de a verifica adevărul. Astfel, mulţi dintre cei care şi-au pus speranţa în Putin şi Rusia, ca soluţie de salvare a omenirii de la actualul dezastru, vor fi profund dezamăgiţi şi demoralizaţi, iar autoritatea şi încrederea de care se bucură în prezent Vladimir Putin vor avea de suferit, atunci când acesta va apărea şi va vorbi în public pe diverse canale de comunicare. Mulţi se vor întreba: şi dacă nu este el, originalul, şi este doar o sosie?

Acesta este scopul real şi semnificaţia ocultă a acestei dezinformări, vehiculată destul de des în ultimul timp în mass-media.

Cei care vor să aprofundeze subiectul pot viziona acest documentar.

3 păreri la “Uciderea ritualică a Regelui

  1. terezia

    Putin in mod sigur nu a murit acest joc stupid este doar o diversiune de a pacali societatea , Putin este un personaj puternic si posibil sa se foloseasca si de sosii pentru a pune lumea la incercare pentru ca este constient ca oculta mondiala ii doreste sfarsitul

  2. Pingback: Semnificaţia ocultă a dezinformării conform căreia preşedintele Putin ar fi fost ucis şi înlocuit cu o sosie | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge