Mormântul părintelui Arsenie Boca a fost profanat

By | 14 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Vineri seara, în jurul orei 23.00, un apel de urgenţă la 112 anunţa că cineva sapă la mormântul lui Arsenie Boca şi că ceva necurat se întâmplă. Persoana care a cerut ajutor a spus că nu are curaj să se apropie de mormânt.

Un echipaj de poliţie s-a dus la mănăstirea Prislop și au găsit la locul de veci diferite unelte. Omul reuşise să sape jumătate de metru adâncime şi doi metri în lungime. Un bărbat de 45 de ani a fost prins câteva ore mai târziu de poliţişti şi a fost dus la audieri.

„Este vorba de un bărbat de 45 de ani din judeţul Maramureş. Suspectul este în sediul poliţiei oraşului Haţeg unde este audiat pentru fapta comisă. S-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de morminte. Poliţiştii investighează pentru a stabili cu exactitate împrejurările, circumstanţele şi motivele care l-au determinat pe suspect să comită această faptă. Vorbim despre o infracţiune prevăzută cu închisoare de până la 2 ani. Urmează a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Sursa: DCNews

Nu ştiu dacă e vorba de un nebun sau de un act premeditat, dar am observat că în ultimul timp duşmanii ortodoxiei şi ai neamului românesc atacă şi batjocoresc tot mai des imaginea părintelui Arsenie Boca.

5 păreri la “Mormântul părintelui Arsenie Boca a fost profanat

  1. Marius

    Asa este. Am observat si eu, ca, in special, „fituica” denumita pompos si mincinos „Adevarul”are periodic campanii denigratoare la adresa valorilor Romaniei si a romanilor, cu intentia evidenta de distrugere a „coloanei vertebrale”a acestui neam.
    In alta ordine de idei, am scris acum ceva vreme un mesaj pe FB, legat de faptul ca as vrea sa vad ce postezi si pe FB, mai ales recomandarile de carti, insa aceasta posibilitate nu exista prin simplu „following”, mie nu-mi apare nimic la „home”. Multumesc

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Păi cred că singura metodă de a vedea ce postez pe FB este aceea de a fi în lista mea de prieteni. Nu cred că există un alt gen de setări. 🙂

  3. Marius

    🙂 Pai, logic, numai ca nu pot sa-ti trimit „a friend request”, pentru ca la tine apare doar „if you know Dan send him a message”, iar cand ti-am trimis mesaj in sensul celor de mai sus, nu stiu unde a aterizat, ca nu l-ai citit 🙂 . Deci, oricum o dai, nu merge 🙂

  4. musashimaru

    —sa se verifice din ce ” cult ” este individul…am niste banuieli….(intai faci treaba,dup aia te dai nebun)

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Da, aşa e, pentru a-mi putea trimite „friend request”, trebuie să ai măcar un prieten comun cu mine. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge