Adrenochrome, drogul Elitelor satanice băutoare de sânge

By | 2 iunie, 2018
Distribuie prietenilor!

Anual dispar din lumea întreagă circa 8 milioane de copii, care nu mai sunt găsiţi niciodată. Există multe informaţii pe Internet care susţin că mulţi dintre aceşti copii sunt răpiţi pentru a fi folosiţi în ritualuri satanice ale Elitelor, ritualuri care păstrează o tradiţie veche de mii de ani.

Există un hormon numit adrenochrome, care este obţinut prin oxidarea adrenalinei (epinefrinei) secretată de glandele suprarenale. Acest hormon apare atunci când o persoană este torturată şi resimte o teamă foarte puternică.

Adrenochrome este un drog foarte puternic despre care se spune că ar conferi, pe lângă stări euforice, viziuni şi puteri paranormale. Illuminati şi Elitele sunt dependenţi de acest drog pe care îl procură în cadrul ritualurilor satanice. În aceste ritualuri copii sau persoane tinere sunt torturate, violate şi supuse unei terori puternice apoi li se extrage sângele şi este băut de către patricipanţi sau prelucrat în nişte laboratoare speciale.

Pentru a furniza Elitelor acest drog se pare că există în lume adevărate ferme secrete în care sute de copii sunt torturaţi şi li se extrage apoi sângele pentru a fi prelucrat în laboratoare. Se spune că fiecare membru Illuminati trebuie să facă 8 sacrificii umane într-un an. Acest lucru a fost confirmat de ex-membri Illuminati care au făcut mărturisiri.

Informaţii suplimentare aici.

Drogul adrenochrome este menţionat în filmul „Fear An Loathing In Las Vegas“, avându-l ca protagonist pe Johnny Depp. Ascultaţi cu atenţie dialogul din fragmentul de film inclus în clipul următor!

8 păreri la “Adrenochrome, drogul Elitelor satanice băutoare de sânge

  1. Maria

    Uneori te intrebi cum de este tolerat de catre Dumnezeu atat de mult rau, dintotdeauna, pe aici…

  2. Adrian Grigoriu

    Excelent. Multumim. E real si crunt. E ceva ce trebuie terminat cu orice pret.

  3. Get

    Se întâmplă ,se întâmplă și se va mai întâmpla până la venirea lui Isus Hristos ! Dovada stau filmele care sunt șterse de Youtube ,Facebook , google unelt satanice astfel ce motiv ar avea să nu le lase ,sunt lăsate filme porno cu animale ,oameni samd cu multe crime samd iar o bucățică dintr-un film nu . Felicitări pentru munca de trezire a oilor adormite .

  4. Maria Manole

    Cititi un pic despre Jeffery Epstein si casa sa rezidentiala din Little Saint James, daca vi se pare atat de deplasat ce scrie in acest articol. Da, Jeffery Epstein care s-a „sinucis” in prorpia-i celula in vara lui 2020.

  5. dr. Sergiu Fendrihan

    e o prostie o alta teorie a conspiratiei, eu am fost conferentiar la medicina, dvs ce pregtire aveti? Nu exista satanism, e o prostie nimeni nu face asa ceva. Elitele sunt Capitalisti care fac multe tampenii dar nu cred ca fac asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge