Eşti satanist fără să-ţi dai seama

By | 10 septembrie, 2018
Distribuie prietenilor!

Treptat creştinismul este înlăturat din cultura occidentală şi înlocuit cu filosofia luciferiană a iluminismului şi umanismului secular, care este în esenţă satanism.

Satanismul a pătruns pe nesimţite în conştiinţa colectivă şi acum reprezintă filosofia de viaţă a unui număr tot mai mare de oameni, care au renunţat la mântuire şi Hristos şi venerează Ego-ul şi cele lumeşti.

Chiar şi tu ai putea fi un satanist fără să îţi dai seama. Mai jos ai o listă de situaţii în care oamenii practică satanismul fără să realizeze conştient acest lucru.

– Dacă îţi ghidezi viaţa după principiul că trebuie să cauţi să îţi îndeplineşti orice dorinţă, că poţi face tot ce vrei, că trebuie tot timpul să te distrezi şi să cauţi plăceri, fără să te gândeşti la consecinţe, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă consideri că singurele limite în viaţă sunt doar în mintea ta, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă nu ai compasiune şi milă pentru cei săraci, slabi şi năpăstuiţi şi consideri că sunt aşa din cauză că sunt leneşi şi nu gândesc pozitiv, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă doreşti în viaţă cât mai mult pentru tine, fără să îţi pese de ceilalţi, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă eşti de părere că ai putea trăi mai bine dacă nu ar exista asistaţi social, pensionari, handicapaţi, şomeri etc. şi că aceştia ar trebui exterminaţi sau lăsaţi să moară, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă consideri că există oameni superiori care merită totul şi oameni inferiori care trebuie exterminaţi sau făcuţi sclavi, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă eşti de părere că individul este mai important decât societatea, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă îţi faci tot timpul selfie-uri şi le postezi pe Facebook, Instagram sau Twitter, pentru ca ceilalţi să te admire, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă eşti femeie şi consideri că eşti superioară bărbaţilor, că scopurile vieţii femeii sunt cariera, independenţa şi sexul ocazional, iar căsătoria, familia şi copii sunt o formă de opresiune a societăţii patriarhale, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANISTĂ.

– Dacă eşti convins că îţi poţi construi singur realitatea în care trăieşti şi că poţi fi oricine îţi doreşti sau îţi imaginezi că eşti, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă faci sex doar pentru propriile senzaţii şi plăcere, fără să ai niciun sentiment faţă de partener, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă consideri că homosexualitatea, pedofilia, zoofilia, sado-masochismul, transgenderismul etc. sunt naturale, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă te droghezi sau faci abuz de alcool, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă crezi că prin ştiinţă, tehnologie şi psihotehnici, poţi deveni Dumnezeu, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă pentru tine banii şi economia sunt lucruri mai importante decât oamenii, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă mergi la concerte rock, pop, hip-hop sau festivaluri precum Untold, Never Sea, Electric Castle ş.a.m.d. trebuie să ştii că participi la nişte ceremonii satanice.

– Dacă eşti creştin şi te crezi superior pentru că tu te rogi, ţii post şi respecţi canoanele şi îi urăşti pe cei care comit păcate, înseamnă că ai căzut în păcatul satanic al mândriei.

– Dacă consideri că societatea se poate schimba în mai bine şi poate progresa prin „revoluţie”, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă vrei să distrugi „Sistemul” şi să îl înlocuieşti cu unul bazat pe anarhie, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă eşti ateist, iei în derâdere Biblia şi morala creştină şi consideri că nu există adevăr absolut, bine şi rău şi că totul se bazează pe constructe sociale, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

11 păreri la “Eşti satanist fără să-ţi dai seama

  1. Maria

    Conform celor de mai sus, cei mai multi oameni sunt satanisti, constient/inconstient…numai daca iei un singur exemplu : cei mai multi fac sex doar ca sport, pentru propria placere, fara niciun sentiment fata de partener si multe altele…

  2. Știință

    „Studiul teologiei, asa cum figureaza in bisericile crestine, este studiul nimicului; este intemeiat pe nimic; nu se bazeaza pe vreun principiu; nu provine de la vreo autoritate; nu are date; nu poate demonstra nimic; si nu recunoaste vreo concluzie. Nu orice lucru poate fi studiat drept știință, fara ca noi sa ne aflam in posesia principiilor pe care s-a intemeiat; si intrucat acesta nu este cazul teologiei creștine, aceasta este, asadar, studiul nimicului.”

    „Un lucru bun, in privinta științei, este ca e adevarata, indiferent de crezi sau nu in ea”.

    – Credință versus Știință
    – Jerry A. Coyne

    Vă recomand cartea.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Religia se bazează pe cunoaşterea revelată, iar ştiinţa pe cunoaşterea raţională şi experimentală, deci nu pot fi comparate una cu cealaltă. Ştiinţa are nevoie tot timpul de dovezi şi raţionamente, în schimb religia nu trebuie să dovedească nimic, fiecare individ experimentând adevărul prin trăire personală.

  4. Nemesis

    Bine mă suntem toți niște sataniști ce să-ti spun! Da al dracului de bine ce ne simțim!

  5. Dan Tănăsescu Post author

    @Xaeus: ”Universul există datorită haosului total care se autoechilibrează.” De unde ai scos asta? Care e legătura cu anarhia? Nu ai văzut că în mod natural totul se organizează după o ierarhie? Anarhia este un nonsens, este ceva artificial (satanic) și nu există în mod natural.

  6. Adi

    As venit cu inca o remarca-esti satanist s-au poate trebuia scris la toate punctele,fiindca suna cam dur… „esti sub aripa satanei daca”… crezi in stiinte ezoterice,100%,adica in reancarnare,astrologie,radiestezie…pe care ati spus ca le-ati aprofundat…o carte recomamdata urmaritorilor d-vstra si pe care creda ca ati citit-o este „De la marii initiati ai Indiei,la parintele Paisie Aghioritul”

  7. Dan Tănăsescu Post author

    În primul rând în ştiinţe nu se crede, pentru că ştiinţa operează cu date, logică, experimente, demonstraţii, nu cu mituri şi dogme ca în cazul religiei. În al doilea rând părintele Paisie Aghioritul era un habotnic şi un fanatic religios, deci pentru el, tot ce nu se încadra în dogma ortodoxă era de la Satana. În concluzie, de ce „eşti sub aripa satanei” dacă „crezi” în ştiinţe ezoterice? Vreau argumente raţionale, nu bălării mistico-religioase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge