De ce capitaliștii au creat Comunismul?

By | 30 ianuarie, 2020
Distribuie prietenilor!

Ceea ce am să vă spun în continuare este puțin cunoscut și dezbătut în teoriile conspirației și în cărțile de istorie alternativă. Ceea ce se spune cel mai des despre crearea comunismului este faptul că niște bancheri evrei de pe Wall Street, în colaborare cu cei din Germania, Elveția și serviciile secrete germane au finanțat și organizat revoluția bolșevică din Rusia și l-au adus pe Lenin la putere, dar nu ni se explică prea clar care a fost scopul instaurării comunismului în Rusia și în țările care i-au urmat.

Lucrurile pe care am să vi le expun sunt sugerate clar în celebra carte a lui H.G. Wells, intitulată ”Mașina Timpului” și într-o manieră asemănătoare în capodopera lui Fritz Lang din 1927, cunoscutul film SF mut ”Metropolis”. Filmul se găsește intergral pe Youtube, așa că nu voi intra în detalii, mă voi concentra doar pe romanul lui H.G. Wells, cunoscut socialist fabian al vremii și om al Ocultei, deci din interiorul sistemului.

În cartea numită ”Mașina Timpului”, după care s-au făcut și câteva filme, se povestește cum, într-un viitor foarte îndepărtat, omenirea este împărțită în două rase sau specii foarte diferite: eloi și morloci. Eloii sunt ființe angelice, cu părul blond și odulat, cu ochi albaștri și se ocupă doar cu distracții sporturi, activități artistice și spirituale. Morlocii sunt brute hidoase, care trăiesc sub pământ și fac toată munca grea necesară pentru a asigura traiul de lux și fără griji al eloilor. Problema este că, din când în când, morlocii ies la suprafață și răpesc câte un eloi, pentru că, ați ghicit, morlocii sunt canibali.

Evident, Wells prezintă lucrurile în mod metaforic. În realitate, globaliștii din secolul XIX și-au imaginat Noua Ordine Mondială, într-o etapă inițială, sub forma unei lumi împărțită în Vest-capitaliști-eloi și Est-comuniști-morloci.

Capitaliștii trebuiau să trăiască doar în Vest și să ducă o viață de huzur, lux, activități sportive, aventuri și expediții, divertisment, să se ocupe doar de chestii creative, artistice, în timp ce Estul comunist avea ca rol exclusiv munca și producția de bunuri menite să asigure bunăstarea capitaliștilor. În același timp, Estul trebuia să fie o sursă de materii prime și resurse pentru Vest.

Pentru ca morlocii comuniști să accepte condiția de sclav, ei trebuiau să fie educați într-un spirit nou, rupt de tradiții, vechea cultură și religie, așa că era nevoie de o nouă ideologie, a cărei elaborare a fost lăsată în sarcina lui Karl Marx.

Numai că, socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg. Stalin a avut o viziune proprie a Noii Ordini Mondiale, în care naționalismul și Rusia aveau rolul central și asta a încurcat foarte mult planurile oligarhilor capitaliști. Așa că, din erou mondial și exemplu demn de urmat, Stalin s-a transformat rapid în tiran, dictator, călău, torționar, devenind practic răul absolut pe Pământ. La fel și comunismul.

Planul, așa cum îl vedeau globaliștii a fost total compromis, deoarece și celelalte popoare din Est care fuseseră trase sub umbrela comunismului, nu au vrut să renunțe la națioalism și la valorile tradiționale, proletarii nedând semne că ar fi acea clasă amorfă și internaționalistă pe care o visau capitaliștii.

Singurele țări în care se pare că exprimentul comunist a reușit, spre marea bucurie și admirație a lui Rockefeller, sunt China și Coreea de Nord. Cea de-a doua mai puțin pentru că la coreeni sentimentul național și tradiționalismul sunt ceva mai puternice. De aceea aceste țări și-au păstrat și azi regimul totalitar, fără ca asta să deranjeze prea mult Occidentul.

Putem vedea și azi aceeași tendință de a păstra modelul de lume bipolară, deși așa-numitul Război Rece s-a încheiat de mai bine de 30 de ani. Economia occidentală este bazată mai mult pe finanțe, servicii, cercetare/inovație și divertisment, în timp ce mai toate corporațiile și-au mutat manufactura, industria extractivă și industriile poluante în țări din Asia și Europa de Est, iar Africa este folosită în special ca sursă de materii prime și producție agricolă.

Ceea ce v-am prezentat până acum este doar unul din motivele pentru care capitaliștii au inventat și implementat comunismul în Est. Un alt motiv, la fel de important, a fost acela de a dărâma ultimele monarhii și regimuri feudale care stăteau în calea globalizării – liderii lor nevrând să se alăture planurilor Ocultei Mondiale – și care au rezistat revoluțiilor burgheze începute în Europa de Vest.

Globaliștii creează mereu antiteze cu care în aparență sunt în opoziție, dar pe care le folosesc pe post de țap ispășitor și de unelte pentru realizarea planurilor lor.

Noua Ordine Mondială ce va urma acestui model bipolar, va fi o lume unipolară, rezultată din sinteza celor două sisteme, capitalist (fascist) și comunist. Adică o mare masă de sclavi, perfect nivelați în ceea ce privește gândirea, valorile, cultura și stilul de viață, condusă tiranic de o elită minusculă de indivizi foarte bogați, puternici și augmentați prin intermediul tehnologiei, până la nivelul de zei pe Pământ.

4 păreri la “De ce capitaliștii au creat Comunismul?

  1. Pingback: De ce capitaliștii au creat Comunismul? |

  2. CD

    Sunt si alte aspecte necunoscute de populatie care trebuiesc amintite in dezvaluirea sistemelor politice.
    Capitalismul a finantat crearea si raspandirea socialismului si comunismului ca pe niste religii care sa promita celor saraci o viata mai buna, insa nu ca in religii, viata mai buna se poate intampla pe Pamant nu numai in ceruri.
    Chiar fondatorul comunismului, barbosul rebotezat, Marx spunea ce religia este drogul celor saraci, iar el a venit sa-i ajute cu o ideologie mai pamanteana, alt drog. Lasand la o parte ideologia si religia trebuie sa mentionam si latura practica a aparitiei doctrinelor socialiste si comuniste, caci capitalistii nu cunosc decat un singur Dumnezeu: PROFITUL.
    Socialismul si comunismul trebuiau sa apara si sa se dezvolte in Rusia deoarece aici erau resursele minerale si energetice cele mai mari de pe planeta, asa cum se stia la acea data. Deci lasnd la o parte logica marxista ca comunismul va apare acolo unde constiinta de clasa va atinge nivelul cel mai inalt, pragmatismul capitalist si- a schimbat orientarea, prin tezele lui Lenin, catre resurse si mana ieftina de lucru la fata locului.
    Sunt doua elemente care nu apar in doctrinele publicate ale lui Marx, Engels si Lenin si nici in studiile ulterioare ale acestor doctrine.
    1. Elitele capitalismului sint prezentate in amanunt si criticate sub toate aspectele, dar totusi ceva lipseste.
    Nici o referire la bankeri, absolut nici una, de parca pe lumea asta nu ar fi existat bankeri sau banci.
    Evident ca corifeii nu puteau musca mana care ii hranea, dar chiar daca ar fi scris ceva, cand s-a publicat, editorii, din acelasi neam cu bankerii au avut grija sa nu transpara nimic despre bankeri. Am scris banker cu „K” ca sa subliniez caracterul kosher al bancilor.
    2. Cum reuseau totusi capitalistii sa Profite din muca socialistilor comunisti?
    Investitiile in Revolutia din Octombrie nu au fost facute cu bananii bankerilor, caci s-au folosit banii din conturile familiei tariste, care au fost impuscati si nu a mai fost cineva sa ceara banii inapoi.
    Totusi capitalisti nu urmaresc doar un Profit imediat si limitat, ei au conceput un sistem de mulgere/exploatare a finantelor socialiste prin trei agentii de schimb valutar si credit – rating : Standard &Poor, infiinata in 1906 ca SSB, Moody’s Investors Service, infiintata in 1909 si Fitch Group Rating Inc. fundata in 1914. Aceste agentii au regulat ratele de schimb valutar in mod absolut arbitrar, aparent fara sa dea sema cuiva, doar in favoarea marilor banci care se ascund in spatele agentiilor.
    The Big Three, agentiile, au fost de la inceput mecanismul de exploatare din umbra unde sa faceau ultimele corectii de conturi toate numai in avantajul net si nesimsit al capitalistilor.
    Prea putine studii financare se apropie de subiect si daca se releva prea mult nu se va gasi un editor deci informatia va ramane moarta/necirculata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge