Patru militari ucraineni au murit în urma testării vaccinului COVID-19

By | 29 iulie, 2020
Distribuie prietenilor!

Patru militari ucraineni au murit după ce s-a testat pe ei un vaccin pentru COVID-19, a declarat Alexander Mazeikin, ofițerul de presă al miliției populare LPR (Republica Populară Lugansk nota trad.).

În total, 15 voluntari au fost expuși la vaccin și medicamente produse de virologii americani în regiunea Harkov. Opt dintre voluntari au fost transferați de urgență la unitățile de terapie intensivă, trei au fost supuși ventilației mecanice.

„Unitatea IC nu i-a putut trata corespunzător, deoarece componentele vaccinului nu le erau cunoscute. Ca urmare, au murit cinci pacienți, patru dintre aceștia fiind angajați ai armatei ucrainene”.

LPR a fost în alertă ridicată și a introdus măsuri de carantinare care au schimbat modul de funcționare al organismelor guvernamentale, companiilor industriale, organizațiilor și transporturilor. Majoritatea restricțiilor au fost relaxate până acum, odată cu îmbunătățirea situației epidemiologice.

Ministerul sănătății al LPR a declarat că situația coronavirusului din republică s-a stabilizat pe deplin și a fost sub control.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge