Mesaj pentru habotnițari

By | 29 iulie, 2020
Distribuie prietenilor!

Habotnițarii țipă că de vină pentru falsa pandemie sunt cei care nu respectă regulile. Pentru că așa li s-a spus. Și pentru că prostia lor e de-a dreptul incredibilă.

Băi, oilor cretine, când Orban și adjuncta lui, Raluca Turcan, ne-au spus că vom fi în stare de alertă până la apariția unui vaccin împotriva Covidului, adică încă unul sau doi ani, voi ce ați înțeles? Că dacă ar respecta toți regulile ar dispărea virusul? Nu, idioților! Ni s-a spus foarte clar că vor rămâne restricțiile până la apariția vaccinului, indiferent de ce facem noi.

Când ni se vorbea din toate părțile despre „noua normalitate”, voi ce ați înțeles? Că vom reveni la normal dacă ar respecta regulile și „negaționiștii”? Nu, dobitocilor! Ni s-a spus foarte clar că nu vom reveni niciodată la viețile dinainte. Vom trăi mereu cu botnițe, distanțări sociale și celelalte restricții, indiferent dacă respectăm sau nu regulile dictatoriale.

Acum apar tot felul de experți care ne spun că virusul nu va dispărea niciodată și că va trebui să ne vaccinăm regulat, la nesfârșit. Adică va trebui să trăim pentru totdeauna nu doar cu restricțiile, ci și cu vaccinări constante. Ce înțelegeți voi din asta, prostălăilor? Că virusul va dispărea dacă vor respecta toți regulile? Nu, covidioților! Ni se spune foarte clar că, indiferent ce am face, virusul și restricțiile vor rămâne pentru totdeauna. Pe lângă vaccinările forțate. Când toate marile puteri ale lumii se bat pentru a fi primele care descoperă vaccinul anti-Covid și când ni se spune că va trebui să fie vaccinată întreaga populație a planetei (mai mult ca sigur obligatoriu), voi înțelegeți că de vină sunt cei care nu respectă regulile? Nu, tălâmbilor! Indiferent ce facem noi, vom trăi mereu cu restricții și vom fi vaccinați forțat de câteva ori pe an.

Știți câți sunt cei care nu respectă regulile, pe care îi înjurați? Ministrul Vela a spus că sunt puțini, însă premierul Orban a fost mai concret: 2% dintre români. 2%!!! Voi credeți că virusul se răspândește atât de mult pentru că 2% nu poartă botniță? Vă e chiar atât de greu să înțelegeți că a crescut numărul testelor, de la 2000 la 20.000, și e logic să apară mai multe cazuri? E chiar atât de greu să înțelegeți că procentul infectaților a scăzut de la 18% în martie la 4% acum? Cât de proști puteți fi?

Voi sunteți de vină pentru ceea ce trăim. Dacă ați face un efort minim de gândire măcar cât să vă puneți întrebările de mai sus, poate ați înțelege că nu semenii voștri vă sunt dușmani, ci cei care ne conduc. Iar ei nu ar reuși să ne transforme în sclavi. Însă o fac, pentru că voi cereți asta. Pentru că vă urâți semenii. Pentru că vă rugați să moară și capra vecinului. Pentru că vă fute mai mult grija altora decât propriii voștri parteneri. Pentru că vă alimentați cu ura pe care o simțiți pentru ceilalți. Pentru că vă pasă doar de voi. Pentru că abia așteptați să vedeți un punct slab al celor din jur, pentru a-l ataca. Pentru că râd și străinii de noi toți când văd cum vă luptați între voi. Pentru că nu sunteți urmași ai dacilor liberi, deoarece din lupi nu pot apărea oi. Și pentru că cel mai mare dușman al țării și al poporului român sunteți chiar voi. „Divide et impera” va funcționa atât timp cât voi existați. Adică mereu. Din păcate pentru puținii oameni normali care au supraviețuit.

Constantin Paspaler

Sursa: Justițiarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge