Ce spunea Putin despre pandemia Covid

By | 7 august, 2020
Distribuie prietenilor!

Vă mai amintiți că pe la începutul isteriei globale cu coronavirusul, Donald Trump spunea că totul este o diversiune a Democraților care fac parte din așa-numitul „Deep State”? Cam tot la acea vreme, prin luna martie, Vladimir Putin avea o teorie asemănătoare declarând că isteria declanşată de noul coronavirus ar fi o lucrătură venită din afara Rusiei, menită să creeze panică în rândul cetățenilor.

Isteria declanşată de noul coronavirus în Rusia este rezultatul unor informaţii provocatoare false venite din străinătate, a declarat miercuri preşedintele rus Vladimir Putin într-o reuniune cu membri ai guvernului de la Moscova, potrivit DPA, TASS şi RIA Novosti.

Potrivit FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei/ex-KGB), informaţiile provocatoare din media cu privire la ameninţarea legată de coronavirus în Rusia vin de peste graniţă cu scopul de a semăna panică în rândul populaţiei, a afirmat preşedintele rus.

„În ceea ce priveşte aceste fake news provocatoare, FSB raportează că ele provin în principal din străinătate. Scopul lor este clar – să semene panică în rândul populaţiei. Singura modalitate de a le combate este de a le furniza oamenilor o informaţie completă şi veridică”, a spus Putin, citat de RIA Novosti. „Aceste false informaţii provocatoare … sunt organizate în special în străinătate”, a insistat şeful statului rus , în acord cu linia Kremlinului că pentru orice lucru rău care se întâmpla în Rusia de vină este „străinătatea” şi „agenţii ruşi ai Departamentului de Stat şi CIA” (aşa sunt numiţi reprezentanţii opoziţiei şi media independente), conform unor observatori independenţi.

Sursa: Agerpres

Întrebarea este, de ce apoi, atât Trump, cât și Putin, s-au sucit, adoptând scenariul oficial dictat de Oculta Globalistă și au impus restricțiile draconice pentru populație copiate, cu mici excepții, de țările din întreaga lume?

O părere la “Ce spunea Putin despre pandemia Covid

  1. Maria

    Nu s au sucit deloc, au actionat conform comenzilor, a rolului ce trebuie sa l joace de „opozitie controlata”. Se stie prea bine ca o parte din oameni cred ca cei 2 sau separat (ex „miscarea Q” a serviciilor) sunt „salvatorii Terrei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge