Iaurturile probiotice conțin bacterii vaginale și fecale

By | 17 august, 2020
Distribuie prietenilor!

Într-un raport secret al directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, înaintat Ministerului Sănătății se specifică faptul că iaurturile „probiotice” constituie o amenințare la adresa consumatorilor. Urmarea? Directorul institutului a fost demis fără explicații la data de 16 aprilie 2010… Mai toată lumea cumpără vestitele iaurturi „probiotice” de când capitalismul salbatic ni le-a adus în magazine, crezând că-și fac un bine sănătății. În plus copiilor le plac reclamele hazoase și gustul lor dulceag, cu fel de fel de arome, naturale, evident!

Iată însă că în vreme ce producătorul francez Danone a trebuit să plătească 35.000.000 $ pentru a închide procesul aflat pe rol în SUA împotriva sa, la noi afacerile lor sunt cât se poate de prospere. Nu asta mă supără în sine, ci faptul că ni se vinde în continuare așa ceva. Puțină lume știe ce mănâncă. Și mai puțină lume citește ambalajul la ce mănânca. Iar și mai puțină lume are noțiuni de microbiologie. Iaurturile probiotice „inventia concernelor americane” spre exemplu, conțin bacterii care nu au fost folosite înainte niciodată în alimentație.

Una din aceste bacterii este specia „Bifidobacterium bifidum”. Aceste bacterii se găsesc de fapt de obicei în flora vaginală, în rect, și în tractul uro-genital, în excremente de porci și alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente în mod normal niciodată în intestinele subțiri, în stomac sau în gură, în afara cazului în care omul a făcut contact direct cu cele de mai sus. Aceste bacterii bifide nu supraviețuiesc de regulă acidului din stomac atunci când sunt îngurgitate pentru a nu periclita flora intestinală, în special din cel subțire. Concernele nu numai că ni le-au introdus în iaurturi, ci le-au și modificat genetic ca să supraviețuiască acidului din stomac.

De aici se poate deduce reauavoință și perversitatea celor care le-au destinat pentru consum, constienți fiind de inconștiența umanității moderne. Prin intermediul iaurtului „probiotic” folosit ca un cal troian microbiologic, aceste bacterii vaginale și fecale modificate genetic ajung în intestinul subțire al omului, acest lucru ducând la tot felul de probleme ulterioare, căci prin ele se schimbă automat flora naturală care este înlocuită cu o floră tipic vaginală. Danone & Co creează deci un fel de floră vaginală în intestine, ceva contrar naturii umane și cu efecte nocive pentru sănătate, atât pe termen scurt cât mai ales pe termen lung!

Cunoscutul specialist în technică alimentară Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germană ca specialist în domeniu pe teme de alimentație, a făcut cunoscut acest fapt într-una din cărțile sale. Însă cui îi pasă, puțini știu încă. La televizor el însă nu poate vorbi de așa ceva și nici nu este întrebat. Nu-i de mirare la cât se câstigă cu reclama la iaurturile „probiotice” de către posturile de televiziune. Cum să-ți alungi clienții?

„Bacteriile profane de iaurt însa nu au obiceiul să se lipească de pereții intestinelor căci ele trăiesc din lapte proaspăt și nu din lucrurile digerate. Pe de altă parte, bacteriile probiotice nu sunt în stare să facă lapte gros, căci această sarcină o au bacteriile lactoacide. De aceea aceste bacterii (probiotice) se întroduc amestecate pe altă cale, ulterior, în iaurtul deja fermentat.” (Udo Polmmer) Problema și mai mare este că de la introducerea „proboticelor”, concernele au convins, încetul cu încetul, ori prin persuativitatea tipic americană ori prin prețul mai mic al acestor culturi, cam toți producătorii de iaurturi „indiferent că este probiotic sau nu” să folosească tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul” așa că este greu de găsit încă un iaurt natural făcut cu bacterii tradiționale. Bacteriile tradiționale folosite la făcut iaurtul proveneau înainte de la vițel sau vacă. După Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus și Lactobacillus bulgaricus.

În Germania este acum foarte greu de găsit un iaurt care să nu aibă culturi bifide. Cu alte cuvine, este greu de găsit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale și fecale. Mâncăm rahat fără să știm, fiindcă îi credem orbește pe cei care fac reclama la TV. Asta e.

Pe Google este extrem de greu de găsit un articol din care să reiasă evident ceea ce acum câteva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, însă dacă citiți cărți mai vechi sau căutați cu grijă puteți vedea că aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iaurtul, nici cu intestinele și că fac cu adevărat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceste bacterii mint cu nerușinare sau au preluat minciuna de la alții. De exemplu, o firmă vinde un produs cu aceleași bacterii bifide pentru flora vaginală, idem cu cele care se găsesc și în iaurturile probiotice de la Danone & Co. În general, se știe sau cel puțin se știa că flora vaginală și cea din intestine este complet diferită.

Însă în ziua de azi cine mai gândește? Toată lumea crede. Cam orbește. Dacă cineva folosește aceleași bacterii pentru stomac și pentru vagin, ceva trebuie să fie greșit, nu credeți? Eu vă spun direct și negru pe alb că această politică a marilor concerne alimentare care au aderat la „Codex Alimentarius” este dusă în scopul îmbolnăvirii populației prin otrăvirea cu bacterii vaginale și fecale, pentru ducerea la bun sfârșit al planului de reducere drastică a populației mondiale, iar România, care din anul 2010 a aderat la acest „Codex”, din cauza guvernului criminal care o conduce, face astăzi tot posibilul pentru a-și „termina” cetățenii! Consumați în continuare aceste produse ce conțin bacterii fecale și vaginale și în câțiva ani veți face cancer de colon, între alte afecțiuni grave!

Colonel (dr) Dionisie Cornilescu

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge