MasterCard, reclamă pentru pedofili?

By | 2 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Cereale pentru întreaga săptămână 80 de lei…
Desertul care nu era în lista de cumpărături, 5 lei…
Să mergi la cumpărături cu femeia vieţii tale, de nepreţuit!

De câte ori văd această reclamă şi aud cuvintele de mai sus, rostite în timp ce o fetiţă de câţiva anişori, mănâncă îngheţată în timp ce zâmbeşte şi se mişcă lasciv, am impresia că este mai mult o reclamă la pedofilie decât la plăţi cu MasterCard.

14 păreri la “MasterCard, reclamă pentru pedofili?

  1. Pingback: Reclamă la MasterCard sau la pedofilie? « Dan Lee

  2. Andhra

    Amuzanta interpretare. 🙂 Daca ai fi tata sau fiica poate ai intelege poate mai bine ce au vrut sa spuna. Cat depre lascivitatea fetitei, mi se pare iar amuzant sa vad ca asa ceva poate fi vazut astfel.

  3. Dan Lee

    Limbajul publicităţii este bazat pe aluzii, asocieri şi sugestii subliminale. Este evident că în scenariul respectiv este vorba despre tată şi fiică, cu toate că nu se precizează în mod explicit, dar subliminal ni se sugerează că ar fi vorba despre un bărbat şi amanta sa. De obicei cu amanta te duci să spargi bani cu cartea de credit. Apoi cine cunoaşte limbajul trupului îşi dă seama imediat că gesturile fetiţei sunt semnale tipice de seducţie la care apelează femeile mature atunci când vor să atragă atenţia unui bărbat.

  4. ambra

    si replica „la cumparaturi cu femeia vietii tale” nu prea ar fi avut ce sa caute in mesaj, daca, intr-adevar, s-ar fi dorit promovarea ideii de tata – fiica ! cel putin ciudat spotul..

  5. Dan Lee

    Păi asta spuneam şi eu, este mai degrabă o insinuare.

  6. maddy

    vad reclama la tine pe blog prima data. mi se pare foarte creepy. „femeia vietii tale?” pai mama fetitei ce este pentru el? sau are o pasiune bolnava pentru fetita mai mare decat are pentru cereale. cica 80 lei cereale pe o saptamana. cel mai scump pachet de cereale cred ca e 15 lei si ajunge pentru o saptamana. cate cereale cumpara aia totusi?
    scurta reclama, multe intrebari.
    sunt de acord cu tine, reclama e aiurea si tipul pare cam pedo.

  7. Dan Lee

    Reclamele nu sunt făcute la întâmplare. Sunt făcute de oameni cu pregătire specială, care ştiu ce vor să transmită publicului. Cu toate astea sunt mulţi care consideră că acest clip este absolut normal.

  8. Filul

    Comentariile de mai sus cu trimitere la sexualitate, precum si postul in sine, sunt facute de persoane care nu au copii.

    Daca o sa aveti copii si o sa cunoasteti sentimentele pe care ti le inspira „sange din sangele meu”, o sa intelegeti cat de desuete sunt toate parerile pe care le-ati slobozit aici.

    Pana atunci, va uitati la reclama asta ca un analfabet in Biblie. Adevarul este ca avem un spot mai putin conventional si foarte curajos, cu un impact emotional enorm la cei pentru care a fost gandit.

  9. Filul

    Am recitit raspunsurile pline de intelepciune la comentarii ale lui danlee. INCREDIBIL!!!

    Bai danlee, bai, sa mori tu ca ti se intampla tie prin supermarketuri (sau oriunde) sa vezi in jur femei mature miscandu-se lasciv ca sa-ti atraga TIE atentia?!?!?! Avand in vedere ca o freci pe blog, m-as mira sa ai mare experienta cu femeile reale. Pun pariu ca te-ai cam rezumat la femei digitale.

    Astea fiind spuse, eu zic ca problema e mai mult in capul tau, din cauza ca tot ce stii tu despre sexualitate se bazeaza pe puhoiul de gigabiti de porno pe care i-ai descarcat incepand de pe la varsta de 12 (am zis bine?) ani.

    Numai bine si la multi giga!

  10. Dan Lee Post author

    Păpuşel, când aveam eu 12 ani nu exista Internet, iar în România nu auzise nimeni de PC. Aşa că du-te şi aberează în altă parte, că eşti pe lângă subiect şi ai o logică de căcat!

  11. Papusoiul

    Sorry, tati, de ce sa aberez in alta parte? Daca ti-ai scos slobozul mintii pe net, sa vada toata lumea, ar trebui sa fii pregatit sa ai si ceva feedback. Din pacate nu sunt un papusel, cum ti-ai dori tu, sa-mi dai jos chiloteii si sa-mi arzi vreo doua la poponeata ca n-am fost cuminte.

    Inteleg ce zici de comentariile mele, ca ar fi pe langa subiect. Tu ai prefera sa discuti in continuare despre cum se misca lasciv fetitele si ce amante bune sunt ele, sa spargi cardul cu ele la cumparaturi.

    De fapt, comentariul tau cu lipsa netului cand aveai tu 12 ani e pe langa subiect. La subiect este:

    1. Esti un labar care si-a facut blog in speranta sa impresioneze femei cu profunzimea simtirilor sale si sa ajunga si el la pasarica. Din pacate, nu ai reusit.

    2. Articolul si comentariile tale indica faptul ca cea mai bolnava minte dintre toti cei implicati o ai tu.

    3. Ai grija, ca pornirile tale sunt mentionate in codul penal. Iar daca le dai curs, esti prins si ajungi la inchisoare, o sa ajungi sa te misti tu lasciv pentru colegii de celula. :))

  12. Dan Lee Post author

    Bănuiesc că toate astea le-ai scris în timp ce te uitai în oglindă, nu? 😆

  13. Elisheba

    Si totusi spune:

    „Să mergi la cumpărături cu femeia vieţii tale, de nepreţuit!”

    cand in imagine e o fetita de 5 ani, nu o femeie.
    .-= Elisheba´s last blog ..Joy =-.

  14. papusica

    „Avand in vedere ca o freci pe blog, m-as mira sa ai mare experienta cu femeile reale.” Tu unde o frecai cand ai postat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge