Cu frişcă sau cu sirop de ciocolată?

By | 20 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Imaginează-ţi că eşti într-un supermarket. Iubita te-a părăsit de câteva luni şi arăţi ca dracu’. Parcă eşti drogat şi nu ai dormit de două săptămâni. Deschizi o vitrină frigorifică şi scoţi de acolo o sticlă de Coca-Cola.

Din senin apare Ea, însoţită de noul cordaci, mai tare şi mai grozav decât tine. Fosta ta prietenă te priveşte cu milă şi te întreabă, în timp ce hăndrălăul îţi zâmbeşte dispreţuitor: „Ce mai faci, eşti bine?”

Tu, neştiind ce să răspunzi, deschizi sticla de Coca-Cola şi iei repede un „gât”. Filmul se rupe, totul în jur se transformă şi vezi că din spatele tău vine o blondă trăznet balansând în mâini două recipiente alimentare. Te întreabă cu o voce languroasă, cu ce vrei să i-o tragi în seara asta, cu frişcă sau cu sirop de ciocolată? „Cu amândouă”, îi răspunzi.

Apoi îţi aminteşti că tu, de fapt, eşti un fel de agent secret 007 şi în câteva secunde întreg mall-ul o să sară în aer. Dar te salvează elicopterul venit în ultimul moment, scoţându-te pe tine şi pe blondă din infernul de flăcări, în care vor arde fosta ta iubită şi noul ei partener… Mai apuci să-i strigi nefericitei de pe scara elicopterului: „Mă cunoşti doar, mă descurc!”

Aşa-i că eşti un cretin şi ai fugit imediat la „non-stop” să mai iei o sticlă de Coca-Cola? 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge