O blondă în avion

By | 15 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Un avion zbura spre Montreal, când o blondă se ridică de pe locul ei, de la Economic Class şi se aşează pe un loc de la First Class.

Însoţitorul de zbor o vede şi o roagă să-i arate biletul. Apoi, îi spune blondei că ea a plătit un loc la Economic Class aşa că va trebui să se aşeze în spate. Blonda îi dă replica: „Sunt blondă, sunt frumoasă, merg la Montreal şi am de gând să stau aici!”

Însoţitorul intră în cabina piloţilor şi le spune despre bomba blondă care nu vrea să stea pe locul plătit ci stă la First Class. Copilotul se duce la ea şi încearcă să-i explice din nou cum stau lucrurile. Blonda îi răspunde la fel: „Sunt blondă, sunt frumoasă, merg la Montreal şi am de gând să stau aici!”

Copilotul îi spune pilotului că – probabil – vor trebui să aştepte până la aterizare şi acolo să o dea pe mâna poliţiei şi să fie arestată. Pilotul îi răspunde: „Ce spui?…e blondă?…..Mă ocup eu atunci. Sunt însurat cu o blondă. Eu vorbesc „limbajul”!

Se duce la blondă, îi şopteşte ceva la ureche, la care ea : „Oh, mă scuzaţi…..” şi se mută înapoi pe locul ei de la clasa Economic. Însoţitorul de zbor şi copilotul sunt uimiţi şi îl întreabă ce i-a spus de a reuşit s-o facă să se mute la locul ei fără să mai facă scandal. „I-am spus că First Class-ul nu merge la Montreal!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge