Patru vrăjitoare au exorcizat Parlamentul de flacăra violet

By | 14 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Devine tot mai evident faptul că politica românească este profund pătrunsă de paranormal, magie şi practici oculte. După scandalul flăcării violet, cu care Traian Băsescu l-a „emasculat” pe Mircea Geoană în campania alegerilor prezidenţiale şi acuzaţiile aduse preşedintelui că a schimbat fondul stemei României din albastru în violet, acum avem parte şi de soboruri de vrăjitoare venite la Parlament să facă descântece.

Patru vrăjitoare, ucenice ale vrăjitoarei Cireşica, au stropit, duminică, una dintre porţile Palatului Parlamentului cu apă „trăznită”, pentru îndepărtarea răului din Palat şi pentru a fi „frăţie în Parlament şi în politică”.

Cele patru vrăjitoare de magie albă – Rovenţa şi Isaura din Buftea, precum şi Geanina şi Samira, fiica prezicătoarei Sandra, din Bucureştii Noi – au sosit la Parlament în jurul orei 12.00 pentru a stropi cinci colţuri din clădire, ştiute numai de ele, unde după spusele lor, ar fi „făcături”.

Mediafax, 14 feb 2010

Probabil că cele cinci colţuri cu „făcături” sunt colţurile „Stelei vrăjitoarelor„, din care paranormalii lui Băsescu l-au atacat pe Mircea Geoană în timpul dezbaterii finale dinaintea alegerilor. 😆

VRAJITOARE

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge