Zoso a fost exclus din comunitatea Gândul

By | 6 martie, 2010
Distribuie prietenilor!

Cu ocazia „schimbării la faţă” a ediţiei online a ziarului Gândul, care acum seamănă în mod izbitor şi absolut întâmplător cu Huffington Post, a fost inclusă şi o comunitate virtuală, după modelul VoxPublica şi Pandora’s de la Realitatea.

În această comunitate a fost primit şi zoso, cel mai blogger dintre bloggeri, care a reuşit să posteze unul sau două articole, jenante de altfel, după care, brusc, a fost scos de pe site.

În Evenimentul zilei aflăm dintr-un articol că motivul excluderii premature al lui zoso ar fi Mircea Badea:

Despre realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, Zoso a afirmat, în repetate rânduri, că este o unealtă a „mogului Felix”, un „şpagatist” umil. Fără a rămâne cu poliţe neplătite, Badea a luat poziţie în direct, în emisiunea sa, cu privire la decizia „Gândul” de a-l promova pe blogger şi a sugerat că, dacă linkul nu va dispărea de pe site, nu va mai cita în revista presei respectivul cotidian.

Chiar zoso susţine că la doar două ore după ce Mircea Badea a făcut afirmaţiile respective în emisiunea sa, a şi fost scos de pe site-ul cotidianului Gândul.

Pe de altă parte, Claudiu Pândaru, membru al echipei redacţionale a ziarului Gândul clarifică lucrurile într-un articol spunând că motivul real al excluderii lui zoso este mai mult de natură tehnică, acesta încălcând regulile impuse pentru aderarea la comunitatea nou creată. Mai precis, domnul Vali Petcu, alias zoso, nu a făcut următoarele lucruri:

1. Nu a menţionat pe blogul personal faptul că a acceptat să intre în Comunitate.
2. Nu a dat link către comunitate de pe blogul personal către articolele indexate.

În plus, Claudiu Pândaru mai spune că „încercările de a-i aduce aminte domnului respectiv (zoso) că a acceptat cele două condiţii au eşuat”. Deci soluţia finală a fost exculderea bloggerului din comunitatea Gândul.

Pentru mine un lucru e clar: zoso nu va avea loc niciodată în presa adevărată!

O părere la “Zoso a fost exclus din comunitatea Gândul

  1. Victor

    1. „…ca este o unealta a moguLUlui Felix…”
    2. Se pare ca pana la urma nu „spagatistul” fusese cel umil (sau – mai precis – umilit)…
    3. CINE-i de vina daca zoso se manifesta cu aroganta si nu-si indeplineste imediat angajamentele asumate, deschizand astfel portite pt a fi tratat in acest fel? (Este evident ca sunt doar pretexte – in fond acele operatiuni tehnice nu cred ca fusesera conditionate a fi fost indeplinite din chiar primele 12 ore dupa „afiliere”, si inteleg ca nici nu fusese adoptata intai masura atentionarii – dar zoso este cel care le-a oferit ocazia.) Poate ca o mica lectie de umilinta i-ar fi oportuna si utila…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge