Naşul Radu Moraru s-a cuplat cu bloggerul zoso

By | 15 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

De când a dat chix cu televiziunea 10 TV şi a fost aruncat de telespectatori la lada de gunoi a lingăilor puterii, Radu Moraru (pe care în trecut îl apreciam şi îl respectam foarte mult) a trecut în tabăra bloggerilor, intenţionând să se manifeste de acum încolo cu precădere în mediul online.

Naşul şi-a deschis blog, pe care bănuiesc că vrea să îl transforme într-un soi de televiziune online, de unde să-şi lanseze omagiile pentru conducătorul iubit Traian Băsescu. Şi ca un om cu experienţă îndelungată în mass-media ce este, a început deja să-şi promoveze noua platformă blogosferică. Aşa că s-a înfrăţit cu un alt băsist şi beneficiar al graţiilor actualei puteri, bloggerul zoso (Vali Petcu).

Legătura strânsă şi apropierea dintre cei doi este pusă în evidenţă de Radu Moraru într-un articol de pe blogul său:

Dragă Zoso, ştiu că eşti un blogger redutabil şi îţi mulţumesc pentru reclama pe care o faci platformei noastre. Sîntem la început, încerc să mă acomodez cu această lume total diferită de industria televiziunii şi recunosc că e mult mai greu să supravieţuieşti în blogosfera decît în sclipiciul facil pe care ţi-l oferă televiziunea.

Nu ştiu câtă reclamă îi face zoso „naşului”, pentru că nu-i citesc celui dintâi aberaţiile, dar dacă fostul jurnalist de televiziune spune asta eu îl cred! 🙂

Intenţia de colaborare între cei doi pare să fie de lungă durată. Asta reiese cel puţin din ceea ce spune Radu Moraru, despre care aflăm că trei sferturi din cititorii lui zoso sunt împotriva sa (oare?!).

Dacă ai ponturi, te rog nu ezita să ni le spui. Mă interesează părerea ta şi crede-mă că vreau să schimb părerea cititorilor tăi, 75% împotriva mea, şi nu-i pun la număr pe grobieni!

Dacă ai timp, astăzi între 12.30-14.30 sînt alive şi live pe blog. E prima experienţă ever şi lucrez deja la răspunsuri!

Să fii iubit! Să fiţi iubiţi! Forum frate! Shoot!

Eu le urez băieţilor succes şi mult noroc la anul, pentru că va fi foarte greu să mai convingi pe cineva că trebuie să fii de partea lui Băsescu şi PDL şi că ceea ce faci aceştia e bine şi în interesul poporului român!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge