Patru Pisici

By | 27 iunie, 2010
Distribuie prietenilor!

Patru bărbaţi s-au lăudat despre cât de deştepte sunt pisicile lor.

Primul om era inginer, al doilea om era  contabil, al treilea om  era chimist şi omul al patrulea era angajat al guvernului.

Pentru a demonstra asta, inginerul a chemat  pisica lui: „T la pătrat, fă-ţi jobul.”

T la pătrat s-a urcat pe birou, a luat nişte hârtie şi pixul şi a trasat imediat un cerc, un pătrat, şi un triunghi. Toată lumea a convenit că a fost destul de deşteaptă.

Dar contabilul a spus că pisica  lui ar putea face mai mult. El a chemat şi pisica lui şi a zis: „Foaie de calcul, fă-ţi jobul.”

Foaie de calcul s-a dus la bucătărie şi s-a întors cu o duzină de prăjituri. Ea le-a împărţit în 4 grămezi egale de câte 3 prăjituri. Toată lumea a convenit că a fost bună.

Dar chimistul a spus că pisica lui ar putea face şi mai mult.  El a chemat şi pisica lui şi a zis: „Măsura, fă-ţi jobul.”

Măsura s-a trezit, a mers la frigider, a luat un litru de lapte, a luat o sticlă de 10 uncii din dulap şi a turnat în sticlă exact 8 uncii fără verse o picătură. Toată lumea a convenit că a fost destul de bine.

Apoi cei trei oameni s-au întors spre angajatul  guvernului şi au spus: „Ce poate face pisica ta?” Angajatul guvernului a chemat pisica lui şi a spus, „Pauză de cafea, fă-ţi jobul !”

Pauză de cafea sări în picioare… mâncă toate prăjiturile, bău laptele… se căcă  pe hârtie… regulă celelalte trei pisici… apoi pretinse că ultima activitate l-a  rănit la spate. Întocmeşte un raport pentru condiţiile nesigure de muncă… cere despăgubiri acordate lucrătorilor, apoi pleacă acasă pentru tot restul zilei, în concediu medical.

Iată, prietene, de ce toată lumea vrea să lucreze pentru GUVERN.

De pe e-mail. Habar nu am care e sursa originală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge