Cum să nu iei un interviu

By | 20 iulie, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă în cazul relatărilor în direct de la inundaţii, incendii, crime, scandaluri şi alte nenorociri, Cătălin Radu Tănase se mai potriveşte în peisaj, în cazul interviurilor, reporterul de la Pro TV o dă rău de tot cu stângul în dreptul.

Am văzut acum câteva minute interviul luat soţului Mădălinei Manole, inginerul de sunet Mircea Petru.

Pe lângă lipsa unui unghi clar de abordare, se remarcă absenţa în mare parte a întrebărilor, care sunt esenţa acestui gen publicistic. Cătălin Radu Tănase nu pune întrebări: el face afirmaţii şi comentarii pe care Mircea Petru le completează. Atunci când totuşi există, întrebările sunt confuze şi în loc să sprijine intervievatul – care este vizibil cu mintea tulburată de tragicul eveniment din viaţa sa – mai rău îl derutează. Mai sunt şi întrebările puse înainte ca interlocutorul să răspundă la întrebarea anterioară.

Ca simplu telespectator, m-am uitat şi nu am aflat practic nimic interesant, care să justifice acest interviu în exclusivitate, anunţat cu mare pompă.

4 păreri la “Cum să nu iei un interviu

  1. Pingback: Cum să nu iei un interviu - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. farabarbati.ro

    Pai da bai Dane. Dar a dat el interviu decat la Pro? El care cu o zi inainte a spus ca nu vrea sa declare si ca nu are nimic de declarat pentru moment. Na ca a dat Sarbu un telefon si mai cu rugamintea mai cu forta a iesit si interviul.

  3. Dan Lee Post author

    Eu mă refeream la cum a realizat „Urechilă” interviul. Din câţi au la Pro TV, nu puteau să găsescă unul mai bun? Cred că şi Măruţă se descurca mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge