Cristiana Anghel este recidivistă în greva foamei

By | 18 octombrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Cristiana Irina Anghel, învăţătoarea din Caracal care este de peste 50 de zile în greva foamei în semn de protest faţă de autorităţi, nu este la prima acţiune de acest gen. În anul 2008, aceeaşi învăţătoare făcea greva foamei pentru obţinerea unor depăgubiri obţinute în urma unei hotărâri judecătoreşti într-un proces legat de o moştenire.

Cristiana Irina Anghel, învăţătoare la Şcoala nr. 2 Caracal, a hotărât să intre în greva foamei înainte de Paşte, protestând astfel împotriva nedreptăţii care consideră că i se face neplătindu-i-se despăgubirile de aproape 1,5 miliarde lei vechi, stabilite prin hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă în 2005. Cristiana Anghel l-a reprezentat în proces pe tatăl său, care între timp a şi decedat, despăgubirile stabilite venind în contul unei case care i-a fost demolată tatălui în vremea comunistă.

Sursa: Gazeta de Olt

Nu spun că demersul actual al Cristianei Anghel, nu este îdreptăţit, dar trebuie să avem în vedere, înainte de a-o transforma în eroină naţională, că acest gen de protest poate fi, în cazul său, o fixaţie patologică.

O părere la “Cristiana Anghel este recidivistă în greva foamei

  1. Dumitru Iuga

    Pentru domnul Dan Tanasescu – informatia inseamna putere … mie imi place mai mult „un om neinformat este un handicapat” Cu stima – Dumitru Iuga. tiiu2001@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge