Elena Udrea vrea să ne ia casele cu japca

By | 11 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Poate vă întrebaţi ce mai pune la cale Elena Udrea, cea cu afaceri de sute de milioane de euro şi datorii la bancă de 3 milioane de euro. Păi lucrează la un proiect de lege prin care autorităţile publice locale vor putea reabilita faţadele clădirilor private din bugetul propriu, urmând să recupereze banii de la proprietari, inclusiv prin executare silită.

Avem o lege, e gata, probabil că va intra miercuri (în Guvern, n.r.) pentru reabilitarea faţadelor, prin care vom obliga proprietarii de imobile să reabiliteze faţadele, acolo unde este cazul, cu sprijinul statului.

Sursa: Gândul.info

Mai pe înţelesul prostimii manelizate, vă va renova faţada cu bani publici şi cu firme aparţinnd eventual soţului sau prietenilor din partid, fără să vă ceară aprobarea şi la preţuri stabilite prin înţelegeri avantajoase (pentru ei), apoi vă va obliga să plătiţi aceste lucrări, iar dacă nu aveţi bani vă va lua casa.

Poate v-aţi pus întrebarea de ce este atât de mult îndrăgostită Elena Udrea de turism şi de ce Ministerul Turismului se mai numeşte şi al Dezvoltării Regionale. M-am întrebat şi eu acest lucru, până am aflat din presă în ce domeniu activează firmele domnului Dorin Cocoş şi am aflat că ele aparţin în general sectorului construcţii-imobiliare şi administraţie în… turism. Acum cred că înţelegeţi de ce la malul mării se va construi o nouă staţiune sau chiar insule plutitoare artificiale. Şi vă este, de asemeni, clar, de ce la ţară se fac mai puţin drumuri, îndiguiri, electrificări şi canalizări şi mai mult săli de sport, cabane de protocol şi patinoare.

Doamna Udrea mai este şi susţinătoarea programului naţional de reabilitare termică a locuinţelor, probabil tot o afacere pdl-istă şi o ocazie de profit pentru cele trei fabrici de adezivi speciali construite încă din 2007 la periferia Bucureştiului, una din ele aparţinând concernului german Henkel.

Pentru că afacerea amintită nu prea merge, din lipsă acută de fonduri pe motiv de FMI, doamna ministru s-a gândit să mai bage românii la datorii, prin împrumuturi chipurile garantate de stat. Asta după ce domnul Băsescu i-a certat pe inconştienţii care mai ieri luau credit doar cu buletinul, iar doamna Udrea personal se plângea recent că are un credit de 3 milioane de euro pe care nu îl poate achita din cauza “vremurilor de criză prin care trecem cu toţii”.

Aşa că, dragi sărăntoci români, care aveţi tupeul şi neobrăzarea să trăiţi în case proprietate personală, ajutaţi-o pe doamna Udrea şi părăsiţi-vă casele de pe acuma. Vor veni băieţii deştepţi, le vor prelua, le vor renova frumos, apoi puteţi să vă mutaţi înapoi în ele, pe chirie babană, c-aşa-i în democraţie!

4 păreri la “Elena Udrea vrea să ne ia casele cu japca

  1. Pingback: Elena Udrea vrea să ne ia casele cu japca - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Pingback: Afaceri pe spinarea locatarilor de bloc | Dan Tănăsescu

  3. serban

    puteti plati singur reabilitatea locuintei personale si gata

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Da, aşa e! Există şi posibilitatea asta, dar momentan locuinţa mea nu are nevoie de reabilitare. Şi atât timp cât sunt proprietar este dreptul meu legitim să decid când şi dacă trebuie făcută „reabilitare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge