Emil Boc face o gafă ruşinoasă

By | 12 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Emil Boc, pseudo-permierul României, s-a jucat azi de-a Nicolae Ceauşescu cel rău în vizită de lucru. Mini-Băsescu a fost în zona centurii de nord a Capitalei, unde se lucrează de zor şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de încetineala cu care avansează lucrările.

Proiectul este contractat de firma Aktor din Grecia. (oare de ce grecii trebuie să facă drumuri la noi şi românii să fie şomeri?!) Emil Boc în discuţiile cu reprezentantul grecilor, pe care îl muştruluia că lucrează prea încet, l-a întrebat pe acesta când este ziua naţională a Greciei.

Fiind un oficial al României şi al doilea om ca importanţă în stat după preşedinte, faptul că nu cunoaşte data sărbătorii naţionale a unui stat european, mi se pare o gafă ruşinoasă, iar întrebarea pusă o lipsă totală de diplomaţie.

4 păreri la “Emil Boc face o gafă ruşinoasă

  1. Pingback: Emil Boc face o gafă ruşinoasă - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Dan Lee Post author

    Nu am cum să aflu ce ştie Angela Merkel sau Sarkozy, dar sunt sigur că niciunul dintre ei nu ar întreba în public, în faţa camerelor de filmat, când este ziua naţională a României.

  3. cumnatu'

    penibilul asta de boc a inaugurat cu fast, taiere de panglica,taiere de mot,lautari si toate cele.nu scriu ce, pentru ca mie personal mi se pare de tot rasul.nu inteleg de ce presa a dat importanta unui astfel de eveniment.o sa spun totusi sa-l fac de ras:cum sa tai panglica la 10 km de autostrada frate?!!! I N C R E D I B I L!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge