Emil Boc, un comunist reevaluat

By | 19 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Emil Boc, cel mai bun premier al României din ultimii 20 de ani, acest vajnic exponent al dreptei româneşti, care luptă cu “populismele”, “mogulii” şi românii puturoşi şi pomanagii”, prim-ministrul care a aplicat cele mai nepopulare reforme de dreapta este de fapt un comunist reevaluat de Traian Băsescu.

emil boc student

Emil Boc în vremea studenţiei

Aşa cum Gabriel Oprea a devenit, după reevaluare, din „şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase”, un om de încredere al lui Băsescu şi cea mai potrivită persoană pentru funcţia de ministru al Apărării, la fel şi Boc dintr-un activist comunist al filialei PCR din Cluj, s-a metamorfozat într-un liberal care taie în carne vie şi reformează statul social.

Ca să înţelegeţi mai bine ce vreau să spun, iată ce scria Emil Boc pe 10 decembrie 1987 în „Făclia”, ziarul Partidului Comunist Român din Cluj, pe vremea când era student:

Acum, când întregul popor se pregăteşte să întâmpine prin fapte de muncă marele eveniment din viaţa partidului, unitatea tuturor cetăţenilor ţării reliefează înalta răspundere ce ne revine fiecăruia în parte faţă de destinul nostru revoluţionar.

În acest climat de profundă angajare şi răspundere, nu vom precupeţi niciun efort pentru a ne putea onora cu cinste de nobilele misiuni ce ne revin, pentru a întâmpina Conferinţa Naţională a partidului cu bogate şi frumoase rezultate, alături de angajamentul solemn al participării noastre.

Latura politico-ideologică are menirea să creeze în rândul studenţilor atmosfera înţelegerii profunde a dimensiunii politicii partidului şi a statului nostru.

Sursa: Napocanews.ro

Vorba aceea, la vremuri noi… tot noi!

2 păreri la “Emil Boc, un comunist reevaluat

  1. Tuţă

    Dacă a fost comunist e bine, încă mai poate fi recuperat dintre aceşti capitalişti hoţi şi împuţiţi care au distrus statul român şi-au adus pe bieţii români în pragul subzistenţei, a nenorocirii şi a haosului.

  2. Dan Lee Post author

    Problema este că aşa-zişii comunişti de pe vremea lui Ceauşescu, nu prea erau comunişti, ci mai degrabă nişte oportunişti fripturişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge