Vila lui Şoric

By | 20 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!
Vila lui Aurelian Şoric

Vila lui Aurelian Şoric

Sursa foto

După cum observaţi, în prim-plan se vede vila domnului Aurelian Şoric. Lângă ea, din întâmplare se află vila ce adăposteşte Biroul Notarial al doamnei Cristina Şoric, care întâmplător este soţia domnului Şoric.

Gurile rele spun că la acel Birou Notarial îşi făcea actele, pentru maşini furate şi case „ţepuite” de la oameni sărmani, domnul Gheorghe Măraru (Dumnezeu să-l ierte!), care tot din întâmplare are vila puţin mai în spate, în plan secund. Vilă care seamănă izbitor cu primele două! Zici că au fost construite de aceeaşi firmă!

În concluzie domnul Şoric avea cu domnul Măraru o relaţie normală şi firească, aşa cum a declarat şi domnia sa.

2 păreri la “Vila lui Şoric

  1. Pingback: Vila lui Şoric - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. obiectiv

    Gruparile mafiote din Curtea de Arges care racoleaza fete pentru prostitutie, actioneaza subversiv si conspirativ in Pitesti, Curtea de Arges, Ramnicu Valcea, Brasov, Constanta,Bucuresti si sunt conduse de politistul interlop-tainuitor Rada(un Soric autohton), casatorit cu una dintre prostituatele lui Karoly Pici zis Loti (membru in banda lui George Nan un infractor de talie internationala implicat in trafic de fiinte umane, rapiri, camatarie si omoruri, furturi din apartamente, furturi din si de masini, banda destructurata de politia italiana, in colaborare cu politia germana si nu de politia mafiota romana http://ziare.zaraf.ro/articol8544/RAPITORUL-MILIARDAREI-INFRACTOR-INTERNATIONAL.htm ), prostituata de serviciile careia a beneficiat si Augustin Arsenescu zis Gusti, unul din liderii mafiei din Curtea de Arges si nepotul fostului prim-porcuror Arsenescu. La fel ca Soric, politistul – proxenet Rada ascunde adevarul, in legatura cu fetele din Arges care se prostitueaza.si care sunt cazate fara forme legale la diferite adrese din Curtea de Arges, Pitesti si Bucuresti, pentru prostitutie.In Romania traficul de persoane, proxenetismul si prostitutia nu se combat.Actiunile politiei mafiote romane impotriva traficului de persoane sunt doar pentru impresie artistica, sunt sacrificati doar pionii gruparilor care racoleaza fete pentru prostitutie.România ocupa primul loc în Uniunea Europeana la traficul de carne vie, conform unui raport realizat de Eurojust si Europol.Gruparile mafiote din Romania care racoleaza, transporta, plaseaza si cazeaza fete pentru prostitutie si care ulterior sunt traficate extern sunt conduse chiar de politie. Romania este stat mafiot cu institutii nefunctionale, condus de Crima Organizata.Activitatile ce compun Crima Organizata au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ, in multe state el constituind „cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului. Masini ale proxenetilor din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie si clienti pentru acestea: B-14-WXH si B-34-TND

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge