Ecoul lui Băsescu

By | 27 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Întâiul yesman al ţării, piticul fără coloană vertebrală Emil Boc, de fiecare dată când Traian Băsescu declară public ceva, se repede să repete aceleaşi aberaţii ca un papagal, sau, în alte cazuri, execută aceleaşi lucruri pe care le face şi Zeus. Este relevantă în acest sens decizia de a renunţa la serviciile de escortă ale Poliţiei, după ce Băsescu făcuse acelaşi lucru cu o zi înainte.

De data aceasta vuvuzela lui Băsescu repetă lozinca pe care acesta a lansat-o de curând, aceea cu „munciţi mai bine, trăiţi mai bine”. Aflat la tribuna Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud, Emil Boc a spus:

Când eram studenţi dacă doream mai mult, munceam mai mult, cu pomana nu se ajunge la performanţă.

Astfel pseudo prim-ministrul României dovedeşte încă o dată că nu este decât un ecou al dictatorului de la Cotroceni.

8 păreri la “Ecoul lui Băsescu

  1. Lucian

    Nici mine nu imi place ce se intampla in zilele noastre in aceasta tara… dar de aici, pana a numi un presedinte ales – chiar daca asta ar insemna la diferenta de 1 vot) – dictator, este cale foarte lunga.
    Dictatura se defineste altfel si inseamna altceva. Daca nu ma crezi, consulta urmatorul link: http://ro.wikipedia.org/wiki/Dictatur%C4%83
    De asemenea, prerogativele presedintelui in Romania, sunt urmatoarele: http://ro.wikipedia.org/wiki/Func%C8%9Biile_Pre%C8%99edintelui_Rom%C3%A2niei
    Pe langa asta, exista un parlament care voteaza. Nimeni nu ia hotarari de capul lui.
    Restul sunt presupuneri si blah-blah-uri sau can-can-uri, daca vrei.
    Numa’ bine!
    .-= Lucian´s last blog ..Cover-ul meu Ep5 =-.

  2. Dan Lee Post author

    După vehemenţa cu care îl aperi pe Băsescu şi faptul că mai îmi dai şi link-uri ca să-ţi argumentezi opiniile aş zice că eşti un mic „băsist”. 🙂 Ce am scris eu aici tinde uşor spre pamflet, iar termenul „dictator” este mai mult o figură de stil. Plus de asta, dacă avem în vedere că Băsescu controlează cam tot în România, de la servicii secrete şi propriul partid până la instituţiile statului, mai puţin presa, poate fi numit dictator, deşi controlul său nu este pe faţă, ci mai mult prin manipulare şi maşinaţiuni de culise.

    Dacă citeşti la adresa pe care mi-ai dat-o tu, despre atribuţiile preşedintelui, nu ai cum să nu îţi dai seama că Băsescu le-a încălcat pe toate şi nu a onorat nici măcar una!

  3. Lucian

    Dan, ce pot sa iti spun este ca am fost un admirator al lui Base, si sunt in PD din 2000, acum PD-L… dar, nu mai merg la sedinte si nici nu mai sunt prea politic… am ajuns de ceva vreme la concluzia ca toti sunt la fel. Cand vine vorba de politica, nu mai prea exsita mari diferentele doar interesele si grupurile de interes se modifica… si atat. Tara ramane tot acolo sau coboara.
    Gigi Becali, nu o fi el nici om politic si nici cult, dar a sintetizat foarte bine intr-un interviu de inseamna politica romaneasca: opozitia (oricare ar fi ea – formata din oricare partide…) are ca unic scop compromiterea celor de la putere, opunerea la aproape orice inseamna propuneri din partea celor de la guvernare si obtinerea locului lor… poporul si tara???…ce mai conteaza? Iar la o adica, atunci cand unul este in pericol, indiferent in ce barca este, se ajuta… ca deh o mana spala pe alta si niciodata nu se stie cand se intoarce roata. Iar cand vine vorba de votat ceva pentru bunastarea si interesele lor… toata lume e pentru. Asa ca pentru mine politica a ajuns sa nu mai prea conteze. Imi vad de viata mea, de businessul meu si atat.
    Doar ca in loc de termenul de dictator, daca tot e pamflet… puteai pune papusar… daca tut spui ca el controleaza tot din umbra. 😉
    .-= Lucian´s last blog ..Cover-ul meu Ep5 =-.

  4. Dan Lee Post author

    Îţi dau un sfat: ieşi cât mai repede din PD-L! În curând furia poporului nu va mai putea fi stăvilită. 😆

  5. Lucian

    Pai, cum sa-ti spun… am cam iesit :))… ca nu am mai dat pe la sediu de foarte mult timp…
    Dar oricum, in alt partid nu mai ma inrolez… ca nu sunt durva sa imi mut curul din barca in barca… 😛
    .-= Lucian´s last blog ..Cover-ul meu Ep5 =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge