Sfaturile unui medic mai puţin obişnuit

By | 18 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Textul următor trebuie luat mai mult ca amuzament. Deşi conţine şi elemente de adevăr, personal nu sunt de acord cu o mare parte din aceste sfaturi.

Dr. Paulo Ubiratan –  Porto Alegre , Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat televiziunii locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le-a dat…

Întrebare: Exerciţiile cardiovasculare prelungesc viaţa?
Răspuns: Inima ta a fost facută pentru a bate un număr de ori… Nu-ţi irosi bătăile inimii cu exerciţii. Totul în cele din urmă se uzează. Accelerarea inimii nu vă va face să trăiţi mai mult. Asta e ca şi cum ai spune că se poate extinde durata vieţii maşinii, dacă o faceţi să meargă mai repede. Vrei să trăieşti mai mult? Trage un pui de somn!

Î: Ar trebui să mă opresc cu consumul de carne roşie şi să mănânc mai multe fructe şi legume?
R: Tu trebuie să înţelegi logica eficienţei…Vaca ce mănâncă? Iarbă şi porumb. Ce sunt astea? Plante. Deci, o friptură nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastră. Vrei să mănânci boabe? Mănâncă pui.

Î: Ar trebui să reduc consumul de alcool?
R: Categoric nu. Vinul se face pe bază de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnă că acestea trag apa din fructe, astfel încât să profite din plin de ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteţi consuma!

Î: Care sunt avantajele unui program regulat de exerciţii fizice?
R: Filosofia mea este: Dacă nu aveţi nicio durere … sunteţi bine!

Î: Fripturile sunt dăunătoare?
R: Nu m-ai ascultat!… Astăzi alimentele sunt prăjite în ulei vegetal. Adevărul este că acestea rămân impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante să fie dăunător pentru tine?

Î: Flexiunile ajută la reducerea grăsimii?
R: Categoric nu! Exersarea unui muşchi doar îl face să crească în dimensiune.

Î: Ciocolata face rău?
R: Eşti nebun?! E cacao! O altă legumă! Este o mâncare bună pentru a fi fericit!

Şi ţine minte: viaţa, nu ar trebui să fie o călătorie până la mormânt, cu intenţia de a ajunge sănătos acolo, cu un corp atractiv şi un organism bine conservat. Mai bine ia-o pe celălalt drum – bere într-o mână – chips-uri de cartofi în cealaltă – mult sex şi un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând că…

A MERITAT SĂ FACI CĂLĂTORIA!!!

Dacă a umbla înseamnă a fi sanatos, poştasul ar fi nemuritor…! Balena înoată toată ziua, mănâncă doar peşte şi bea apă şi totuşi e tare grasă…..!

Ţineţi minte: Un iepure aleargă, sare toată viaţa şi trăieşte 15 ani, broasca ţestoasă nu aleargă niciodată şi trăieşte 450 de ani.

Primită pe e-mail.

O părere la “Sfaturile unui medic mai puţin obişnuit

  1. Pingback: Sfaturile unui medic mai puţin obişnuit - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge