Am câştigat un DVD de la Pro Video şi Farabarbati.ro

By | 4 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am participat de câteva ori la concursul organizat săptămânal pe site-ul Fărăbărbaţi.ro, ce are ca premiu un DVD oferit de Pro Video. Am postat nişte comentarii mai mult pentru amuzament şi iată că, imediat după Anul Nou, am fost anunţat că sunt fericitul câştigător al unui DVD cu filmulThe Switch, lansat în 2010.

Puteţi câştiga şi voi, chiar în această săptămână, dacă intraţi aici şi postaţi un comentariu cât mai trăznit şi amuzant. De data aceasta premiul este un DVD cu filmul Step Up 3D (Dansul Dragostei 3D).

LE: Suntem pe 25 februarie şi eu încă nu am primit DVD-ul. Încă mai sper…

 

Am participat de câteva ori la concursul organizat săptămânal pe site-ul Fărăbărbaţi.ro, ce are ca premiu un DVD oferit de Pro Video. Am postat nişte comentarii mai mult pentru amuzament şi iată că, imediat după Anul Nou, am fost anunţat că sunt fericitul câştigător al unui DVD cu filmul “The Switch”, lansat în 2010.

Puteţi câştiga şi voi, chiar în această săptămână, dacă intraţi aici şi postaţi un comentariu cât mai trăznit şi amuzant. De data aceasta premiul este un DVD cu filmul “Step Up 3” (Dansul Dragostei 3).

2 păreri la “Am câştigat un DVD de la Pro Video şi Farabarbati.ro

  1. Pingback: Am câştigat un DVD de la Pro Video şi Farabarbati.ro - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Pingback: Am castigat un DVD de la Pro Video International | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge