Se manelizează şi Facebook?

By | 10 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Primul cont pe o platformă de socializare online mi l-am făcut pe hi5. La vremea aceea părea o chestie mişto şi interesantă şi încă mai credeam în mitul prieteniilor online. Treptat hi5-ul s-a transformat într-un loc de agăţat şi de dat în stambă pentru manelişti, cocalari şi piţipoance. Sunt şi acum de părere că acele gif-uri animate şi strălucitoare, în culori kitsch-oase, folosite acolo, se potrivesc de minune cu personajele care populează zona respectivă.

Din acest motiv hi5 a cam trecut în uitare şi m-a orientat spre Facebook. Aici locul părea mai aerisit, era loc şi pentru companii să facă branding şi pentru artişti, persoane publice, ONG-uri etc. Dar iată că în ultimul timp şi pe Facebook au început semnele manelizării. Până acum nu am văzut cocalari cu teancuri de „euroi” în mână şi „merţane” la vedere, în schimb au început să apară piţipoancele care îşi pun poze sexy sau cu iubiţii lor, făcute cu telefonul şi le comentează de zor, insistând pe faptul că sunt extrem, dar extrem de maxim, de fericite. 😆

Uite ce am găsit ca argument!

hi5 vs facebook

Ce mi-e hi5, ce mi-e Facebook!

3 păreri la “Se manelizează şi Facebook?

  1. DeeDee

    Facebook-ul a fost timp de… cateva luni(?) refugiul hipsterilor (si al oamenilor normali, ca tine) fata de cocalarime si pitipongime.
    Dar nu s-au gandit ca daca toti fug acolo, o sa fie automat urmariti de minim 2-3 dintre „ceilalti”, care, evident, vor coloniza orice teren necocalarit inca 😆

    Eu una deplang faptul ca FB nu suporta niciun fel de design (mancarimea mea cea mai mare), dar de vreun an si hi5-ul a cam eliminat optiunea asta.
    Asa ca… vorba aia: ce mi-e hi5, ce mi-e facebook 😆
    DeeDee´s last blog post ..Sa zici sau sa faci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge