Pod pentru sinucigaşi

By | 15 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am făcut azi o plimbare mai lungă, pe jos prin Bucureşti şi am ajuns la un moment dat în parcul “Lia Manoliu” sau “23 August” sau “Riviera”, că nu ştiu cum i se mai spune. Acolo există un pod care face legătura cu o mică insulă de pe lac, pod pe care îl cunosc bine, pentru că, cu ani în urmă, l-am traversat de câteva ori.

Acum podul arată cam aşa…

Oare domnul Onţanu, primarul de la Sectorul 2, nu are el ceva mărunţiş să bată câteva scânduri acolo?! Că vorba aia este om de bază pentru Traian Băsescu şi Elena Udrea şi este singurul primar din capitală care suportă integral partea asociaţiilor de proprietari din programul de reabilitare termică a locuinţelor.

Acest pod  nu numai că este aproape imposibil de traversat de un adult, dar reprezintă şi un real pericol pentru copii, mai ales seara, pe întuneric. Sau poate că o idee mai bună ar fi transformarea sa într-un pod pentru sinucigaşi şi proteste???

Primăria ar putea pune acolo o pancartă pe care să scrie “Loc de sinucis” şi să posteze şi un om care să încaseze o taxă. Bineînţeles, taxa va fi plătită înainte. Aşa mai face şi administraţia locală un ban în plus, mai creează şi un loc de muncă… Şi cine vrea să protesteze împotriva guvernului se duce acolo şi se aruncă frumos în lac, sau se spânzură… păi nu?!

O părere la “Pod pentru sinucigaşi

  1. Pingback: Pod pentru sinucigaşi - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge