E-Book Reader Amazon Kindle Wi-Fi

By | 28 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Băi, deci de câteva zile numai la asta mă gândesc! Auzisem mai demult despre reader-ul de la Amazon, dar ştiam că foloseşte doar formatul kindle şi se comercializează numai de către cei de la Amazon. Acum că a venit şi în România şi văd că suportă şi alte formate de fişier m-a cucerit definitiv. Ar fi, pentru mine, un ajutor nepreţuit la citit şi tradus tonele de articole şi cărţi pe care le-am adunat. Munca mea ar fi uşurată enorm!

Mai făcusem eu o listă cu e-book reader-e pe care mi le-aş dori, dar Amazon Kindle le întrece pe toate. În primul rând este vorba despre baterie, care ţine o lună, pentru citit şi 3 săptămâni cu Wi-Fi pornit. Pe urmă are facilitatea de a scala fonturile şi asta este de mare ajutor, mai ales atunci când ai probleme cu vederea. Mai este tare şi faptul că ecranul e-ink permite citirea chiar şi la lumina puternică a zilei.

Singurul lucru pe care nu îl ştiu, este dacă permite scrierea şi editarea de texte şi salvarea lor în format text aşa cu este cazul la iRiver Story. De asemenea un minus ar fi şi faptul că nu are funcţia de reportofon, dar mă rog, nu e o pagubă aşa mare…

Era să uit un alt avantaj, preţul, care este de doar 700 de RON. Ce mai, vreau un Amazon Kindle Wi-Fi!

O părere la “E-Book Reader Amazon Kindle Wi-Fi

  1. Pingback: Prezentare Evolio EvoTab | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge