Prostituţie mascată

By | 31 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Aşa cum am mai spus şi în alte dăţi, am un cont pe Neogen, făcut cu mulţi ani în urmă pe vremea când site-ul se numea cu totul altfel şi era un doar loc unde prostituatele postau anunţuri. Acum nu mai intru pe acest cont, dar primesc regulat newsletter-e care, chipurile, ar veni de la utilizatori Neogen, care ar vrea să îmi transmită mesaje.

Azi dimineaţă am primit un astfel de mesaj, de la un personaj feminin, cu următorul text:

Vino alături de mine într-o atmosferă de magie unde vei uita de monotonia de fiecare zi. Îţi voi face un masaj care te va face să te simţi în al 9 lea cer şi cu siguranţă vei reveni şi altădată. Pentru mai multe detalii te rog să vizitezi Site-ul: www.*********.ro Te aştept cu mare plăcere!!!!

Oau! Am intrat pe site-ul cu pricina din curiozitate. Acolo, pe lângă prezentare, servicii şi altele erau prezentate şi fetele; adevărate pictoriale nud, artistice, cu sâni şi coapse în semiobscuritate, trandafiri şi toate cele.

Partea care mi s-a părut suspectă însă a fost faptul că „maseuzele” aveau preţuri diferite în funcţie de fata respectivă, ce variau între 150 de RON şi 300 de RON/oră. Dacă era un salon de masaj autentic, cu servicii limitate strict la masaj şi relaxare, preţurile ar fi trebuit să fie standard şi în funcţie de servicii, nu de cine le prestează. Acest lucru mă face să cred că locul respectiv este de fapt un bordel sub acoperire.

Şi ne mai mirăm de ce politicienii nu vor să legalizeze prostituţia! Păi de ce să o facă oficială, dacă afacerea merge foarte bine şi aşa?

3 păreri la “Prostituţie mascată

  1. Pingback: Prostituţie mascată - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Meneopol

    Nu! Ne mai mirăm de ce oameni de bine, cetăţeni normali ai acestei societăţi îşi doresc să muncească numai la negru. Uite de-aia, pentru că prostituţia sau drogurile nu sînt legiferate şi impozitate în schimb se vînd ca pîinea caldă oriunde şi fără restricţii. Păi fetiţele alea plătesc impozit ca orice menajeră iar încasările lor sînt colosale. Cum să nu-ţi bagi picioarele şi să nu-ţi mai plăteşti impozitele?

    Cred că ar fi timpul să lăsăm figurile astea de buni creştini că nu are nici o treabă sula cu prefectura şi să legiferăm odată pentru totdeauna meserii şi produse care oricum se vînd.

  3. Dan Tanasescu

    Cred că e vorba mai mult de morală comunistă decât de creştinism. În perioada interbelică eram mult mai creştin-ortodocşi decât acum şi aveam „Crucea de piatră” şi mii de alte bordeluri, iar mersul la curve nu numai că nu era considerat imoral ci era chiar un act de cultură, dacă e să ne luăm după scrierile vremii. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge