Emisiunea „Ora de foc” suspendată din cauza lui Victor Ponta?!

By | 19 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

După cum bine se ştie, emisiunea „Ora de foc” de la Realitatea TV, realizată de Oana Stancu şi Adrian Ursu, a fost scoasă din grila de programe a postului. Primele speculaţii au fost făcute în jurul „războiului” dintre Sorin Ovidiu Vântu şi noul manager al trustului, Sebastian Ghiţă. Alte voci spuneau că ar fi o urmare a presiunilor făcute de Traian Băsescu asupra postului tv şi asupra lui SOV.

Dar iată că mai există o variantă pe care am citit-o pe ZiuaVeche.ro. În spatele acestei suspendări s-ar afla liderul PSD Victor Ponta, care a fost nemulţumit de faptul că realizatorii emisiunii nu l-ar fi scos din emisie pe şeful ANAF Sorin Blejnar, care îl acuza că nu a declarat o sponsorizare pe care ar fi primit-o. Al doilea lucru care l-a supărat pe Ponta, ar fi că a fost întrerupt în timp ce încerca să demonstreze ceva la tablă, pentru a se difuza în direct declaraţia preşedintelui egiptean Hosni Mubarak.

Conform autorului articolului, aceste două lucruri l-au determinat pe Victor Ponta să îl sune pe Sebastian Ghiţă, cu care se pare că este prieten şi să îi reclame pe cei doi realizatori nepoliticicoşi.

Pentru mai multe detalii intraţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge