„Ora de foc” a făcut rating la „Sinteza zilei”

By | 25 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Aseară am asistat la una dintre cele mai interesante şi mai reuşite ediţii ale emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3. Invitaţii au fost realizatorii emisiunii „Ora de foc” de la Realitatea TV, Oana Stancu şi Adrian Ursu, emisiune care, după cum se ştie, a fost de curând scoasă din grila de programe a postului.

Sunt foarte multe de spus. S-au făcut dezvăluiri, multe neaşteptate, jurnaliştii au dat dovadă de curaj, solidaritate profesională şi respect pentru meseria de jurnalist. M-a impresionat plăcut felul în care i-a felicitat Mihai Gâdea pe jurnaliştii de la emisiunea concurentă de la Realitatea, pentru realizările şi conduita lor profesională.

Foarte pe scurt, amintesc doar lucrurile mai importante de reţinut. Victor Ponta a negat, într-o intervenţie telefonică, orice implicare personală în legătură cu suspendarea emisiunii „Ora de foc”. Din discuţiile jurnaliştilor am aflat că în prezent se duce un război crâncen şi surd asupra presei din partea puterii. În ceea ce priveşte suspendarea emisiunii „Ora de foc”, foştii săi realizatori susţin că aceasta este un act de cenzură politică.

Tot de la cei prezenţi am aflat că trebuie să ne aşteptăm de acum încolo la tot felul de intimidări, mergând până la violenţă fizică şi chiar suprimare a unor profesionişti din mass-media pe care puterea nu îi agreează. Mai concret spus, acţiuni de denigrare, de compromitere a imaginii publice, înscenări, accidente provocate sau chiar asasinate.

Cel mai bine e să urmăriţi emisiunea integrală aici.

Update: Tot aseară, în emisiunea „Sinteza zilei”, Oana Stancu şi Adrian Ursu au declarat că şi-au depus cererile de demisie la postul Realitatea TV.

sinteza zilei - ora de foc

4 păreri la “„Ora de foc” a făcut rating la „Sinteza zilei”

  1. cumnatu'

    Mari caractere astia de la A3.Ii doare fix in cur de cei doi,pana mai ieri ii faceau in toate felurile acum sunt aparatorii lor.Mie scarba de oamenii astia de ipocrizia lor.E clar ca au simtit momentul si au exploatat la maxim.Astazi pe toate siteurile s-au laudat ca au rupt audienta.E clar pentru toata lumea ca la realitatea de cand a venit Ghita s-a schimbat macazul si saracii astia au fost maziliti politic.

  2. cumnatu'

    Oamenii cred ca au fost ademeniti cu un loc de munca ceva,altfel nu stiu cum au venit.A3 daca avea caracter protestau in vreun fel, faceau o saptamana emisiuni fara ei invitati pe tema asta.Pai cum sa vii frate sa-i fac cu bani pe colegii de breasla cand ei ma injurau zilnic doar ca aveam emisiune concurenta,noi fiind in aceeasi barca antibasista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge