Mi-am băgat WordPress 3.1

By | 25 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Nu am avut ce face ieri, dracu’ m-a pus, şi mi-am făcut update la blog cu WordPress 3.1. Acum îmi pare rău, dar e prea mare bătaia de cap ca să revin la versiunea anterioară pe care o foloseam. 🙁

În primul rând, atunci când sunt logat, pe blog îmi apare în partea de sus a paginii o bară cu un meniu de administrare, care face pagina să se încarce mai greu. Ideea nu ar fi rea, să pot să am acces facil la diverse elemente din interfaţa de administrare, dar este enervant să aştepţi 30 de secunde – 1 minut până se încarcă complet pagina.

Un alt lucru supărător este faptul că în editor, atunci când vrei să introduci un embed cu un clip video, acesta nu mai este vizibil sub forma dreptunghiului galben, cu care eram obişnuiţi în versiunile anterioare. Aşa că este cam dificl să intuieşti cum va arăta articolul în varianta finală, fără să deschizi o pagină de preview şi poţi să te păcăleşti de multe ori, dacă nu ai copiat corect codul embed de la sursă.

De asemenea am observat că apar destul de des erori de server atunci când vrei să postezi un comentariu din interfaţa de administrare, sau atunci când vrei să salvezi un draft al unui articol. Iar atunci când faci un update la un articol sau tot în cazul unui draft, nu mai este afişat decât codul HTML al articolului, chiar dacă eşti în modul de editare vizual. Ca să remediezi situaţia trebuie să dai refresh de mai multe ori paginii din care faci editarea.

Acum că am făcut-o, trebuie doar să mă obişnuiesc şi să sper că la versiunile următoare cei de la WordPress vor remedia aceste bug-uri. 🙂

5 păreri la “Mi-am băgat WordPress 3.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge