UNPR oferă tinerilor vouchere pentru Bamboo

By | 25 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

UNPR, partidul de buzunar care îi asigură lui Traian Băsescu majoritatea parlamentară este foarte activ la capitolul PR. Organizaţia de tineret a partidului amintit, pentru a-şi face simţită prezenţa în mijlocul comunităţii şi a-şi dovedi responsabilitatea socială, în ceea ce priveşte soarta tinerei generaţii, mai nou face şi concursuri pe Facebook pentru tineri şi elevi.

Organizaţiile de Tineret şi Elevi ale UNPR Sector 3 vă propun un concurs interesant !!! Răspundeţi corect la întrebarea „Câte semnături au fost strânse de către Organizaţiile UNPR Tineret din Bucureşti pentru susţinerea propunerii legislative de închidere a magazinelor ce comercializează substanţe etnobotanice ?” şi puteti fi unul din cei 15 câştigători a câte 2 VOUCHERE în BAMBOO, pentru tine şi perechea ta (intrare liberă şi o bautură gratuită) pentru sâmbătă, 26.03.2011.

Deci, dragi tineri şi elevi ai patriei, dacă demonstraţi că vă pasă şi luaţi atitudine împotriva comercializării etnobotanicelor, puteţi beneficia de o petrecere de neuitat în Bamboo unde, fireşte, veţi bea doar apă plată cu lămâie şi veţi dansa pe imnul PDL! 😆

4 păreri la “UNPR oferă tinerilor vouchere pentru Bamboo

  1. Iliescu

    Ce este rau in a face un concurs? Mi se pare o exagerare din parta ta. Daca nu ai ce face toata ziua decat sa stai pe facebook si pe blog …iti dau un sfat. Afara exista si o viata reala.

  2. Carla Caravelea

    Activitatea UNPR macar exista si este de apreciat.Din punctul meu de vedere sunt actiunti reale pentru cetateni pe care alte partide nici macar nu binevoiesc sa le propuna. In ciuda convingerilor dumneavoastra politice, miscarea impotriva magazinelor ce comercializează substante etnobotanice ar trebuii sustinuta de toata lumea intrucat nu conteaza daca sunt sau nu de partea lui Basescu acesti oameni, ci scopul este cel important iar motivarea tinerilor este foarte benefica in vederea atingerii acestuia.
    De ce nu putem sa admitem lucrurile bune si sa le luam ca atare chiar daca acestea sunt initiate de cei pe care ii „detestam”?

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Într-adevăr cetăţenii aveau mare nevoie de petreceri în Bamboo! Şi acest club este locul cel mai potrivit pentru descurajarea consumului de etnobotanice! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge