Emisiunea „Harta Vieţii” de la Antena 2 încetează

By | 25 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Astrologul Nicoleta Svârlefus anunţă pe blogul său încetarea emisiunii „Harta Vieţii”  pe care o realizează la postul TV Antena 2. Ultima ediţie va fi cea din data de 31 martie.

Din câte am înţeles motivele încetării colaborării cu Antena 2 sunt de natură personală, dar Nicoleta nu dă prea multe detalii.

La tv e loc pentru vieţile altora, dar nu pentru viaţa noastră. E loc de scandal, dar nu prea e loc de liniste şi armonie. E loc pentru frică, dar nu şi pentru iubire. E loc pentru plângeri, dar nu şi pentru optimism.

Părerea mea e că şi-a dat seama cam târziu de aceste lucruri; eu după câteva luni de muncă în televiziune m-am convins că nu este un mediu în care să domnească pacea, armonia şi detaşarea spirituală. 🙂

6 păreri la “Emisiunea „Harta Vieţii” de la Antena 2 încetează

  1. LIVIU ANGHELUTA

    AM URMARIT ULTIMA EMISIUNE SI SUNT TRIST , PARCA AM PIERDUT CEVA FOARTE DRAG, NU POT DEFINI INCA , E ORA 18:10 DOAR. NU SUNT PRIETEN BUN CU SCRISUL SI LIMBA ROMANA , CU MESAJELE ELECTRONICE, DAR ACUM AM SIMTIT O NEVOIE PUTERNICA DE A-TI FI ALATURI, DE A COMUNICA CU TINE, DE A STI UNDE TE GASESC. M-AU EMOTIONAT ULTIMELE MOMENTE DIN EMISIUNE SI SIMT CA SCOPUL EMISIUNII A FOST ATINS , ACELA CARE DE PUTIN TIMP L-AM DESCOPERIT SI EU – PREZENTUL – E CHEIA TUTUROR LUCRURILOR, E BUNUL DE NEPRETUIT, E SPATIUL DECIZIEI PRIN CARE POT ALEGE A FI FERICIT, CUM ,UNDE,CAT . TE FELICIT PENTRU TOATE CE-AI FACUT PENTRU NOI SI SPER CA INTR-O ZI SA TE INTALNESC , CHIAR SI LA TV,CACI CU SIGURANTA AM CE AFLA DE LA TINE DESPRE CUM AS PUTEA FI IMPACAT CU MINE SI DESTINUL MEU. PE CURAND ,CU DRAG SI CU DEOSEBITA CONSIDERATIE, LIVIU.

  2. cristea

    stim de ce!
    De pe 1 aprilie intra in vigoare CODEXUL ALIMENTARsi vor fi interzise si emisiunile ezoterice

    Un trai si o viata.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Îţi spun eu că nu e nicio legătură cu Codex Alimentarius! Nicoleta are motive personale să renunţe la emisiune şi sunt sigur că o va face la o altă televiziune.

  4. mara

    Dimineata urmaream emisiunea HARTA VIETII in reluare.Astazi, 1 aprilie am avut cea mai mare dezamagire cand am vazut ca aceasta emisiune nu va mai fi.Mare pacat…Nicoleta te incarca cu energia necesara de a merge mai departe,te regaseai perfect in emisiunule realizate de ea.Unde va mai face o alta emisiune? Avem mare nevoie de OAMENI ca ea!

  5. ami

    si eu am fost realmente socata cand am constatat ca nu mai este Harta vietii….si asa spatiul emisiunii mi se parea de fiecare data cand o vedeam INSUFICIENT..dar conform principiului ca: ce-i prea mult strica
    Parca nici cuvinte nu-mi gasesc ca sa pot exprima ce simt
    un Paste fericit !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge