Urban Iulian despre legea care ar interzice săracilor să aibă mai mult de un copil

By | 28 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Senatorul PDL Urban Iulian a postat pe blogul său o propunere de lege cel puţin surprinzătoare, care, aşa cum spune el, vine din partea unui cititor. În cel mai bun caz, acest lucru ar trebui tratat ca o glumă, pentru că, în caz contrar avem de-a face cu ceva deosebit de grav.

Citez:

D-le senator Urban

Vedem la mai toate emisiunile de ştiri, ca şi în apeluri umanitare că familii care trăiesc în sărăcie extremă dau naştere multor copii, condamnaţi să moară de foame şi să ducă mai departe sărăcia multiplicată piramidal. De cele mai multe ori aceste fabrici de plozi au ca unică sursă de venit ajutoarele de naştere şi alocaţiile copiilor, deci cu cât au mai milţi cu atât suma e mai mare. Vedem cum neamul ţigănesc se înmulţeşte fără număr, şi fie că trăiesc în sărăcie lucie, fie că afişează un lux care nu poate fi justificat de venituri legale se înmulţesc pe rupte şi alimentează următoarele generaţii de interlopi (chestia cu ţiganii nu trebuie pusă pe tapet explicit ca sar organizaţiile antidiscriminare). În consecinţă, legea ar stipula că o familie cu venituri legale de sub, să zicem, 1.000 lei / lunar si care nu are în proprietate o gospodărie, terenuri sau afaceri care să poată susţine creşterea şi educaţia copiilor nu poate avea mai mult de un copil. Femeilor din aceste familii să li se planteze gratuit sterilet şi să intre în programe de educaţie igienică şi contraceptivă. Nu va fi un proiect popular, va stârni un val de proteste, insă acestei ţări îi lipseşte o politică, o strategie demografică pe termen lung. În state ca Germania, nu poţi cumpăra nici un câine dacă nu ai o cameră amenajată sau un coteţ încalzit în curte şi nu devedeşti că poţi susţine financiar creşterea unui animal de companie.

Succes!

Propunerea une legi care să interzică familiilor sărace să aibă mai mult de un copil, aduce foarte mult cu politica de eugenie, promovată de grupările fascisto-naziste în Al Doilea Război Mondial. Limitarea dreptului de a avea urmaşi pe criterii de statut material nu este numai o discriminare, dar şi o încălcare flagrantă a drepturilor omului şi a principiilor democraţiei. Singura reglementare asemănătoare, din câte ştiu eu, există doar în China, unde cetăţenilor nu li se interzice să aibă mai mult de un copil, dar se percepe o taxă pentru fiecare copil născut ulterior.

Dacă în China legea este impusă de numărul mare de locuitori şi creşterea demografică explozivă, o astfel de lege ar însemna pentru România un adevărat genocid. România este oricum o ţară subpopulată, cu un spor natural negativ. Dacă ţinem cont de faptul că, raportat la standardele europene, cam 80% din populaţia ţării noastre trăieşte în sărăcie, în urma aplicării unei astfel de legi, rezultatul ar fi că 80% din populaţie ar fi practic înjumătăţită!

Mai este un aspect care trebuie luat în calcul şi care ar putea face dificilă aplicarea acestei legi aberante: cum se va stabili limita de la care cineva nu va avea dreptul să aibă mai mult de un copil??? Care va fi criteriul care va decide că un cetăţean are dreptul de a mai avea copii şi altul nu? Ce se întâmplă cu cei care au venituri variabile în timp? Ce se întâmplă în cazul divorţurilor?? Şi aş putea continua aşa, cu multe alte întrebări…

7 păreri la “Urban Iulian despre legea care ar interzice săracilor să aibă mai mult de un copil

  1. Inspectorul

    Statul va decide ce criterii se vor folosi.
    Ca de obicei, va alege si un grup de „experti” care sa decida pentru noi toti.
    Enjoy your socialism!

  2. maxi

    E BASISM!

    DE 2 ANI DE ZILE TOT ASTA VEDEM, DISTRUGEREA POPORULUI ROMAN!

    SALARII MICSHORATE, SPITALE INCHISE, MEDICII ALUNGATZI DIN TZARA, PROFESORII UMILITZI,…

    ACU SI ASTA…REDUCEREA POPULATIEI ROMANIEI PRIN ORICE MIJLOACE!

    PROBABIL SUNTEM VRE-UN EXPERIMENT AMERICAN DE INCERCAT DIVERSE POLITICI CRETINE PE UN GRUP DE OAMENI!

    BASESCU MERITA IMPUSCAT!

  3. Laocoon

    Primele legi eugenice au fost date in SUA. Nazistii doar s-au inspirat din ele. O fi eugenia reprobabila din punctul de vedere al moralitatii actuale (in trecut s-a aplicat – vezi cazul Sparta), dar DISgenia nu e nici ea buna. Uitati-va la filmul „Idiocracy”, ca sa vedeti la ce se poate ajunge. In cazul Romaniei: tiganii de conditie joasa se inmultesc fara numar, fara numar; in timp ce intelectualii sunt descurajati sa faca copii (prin politici guvernamentale). Daca mai tinem cont si de emigrarea celor mai inteligenti romani … e clar ca Romania se duce de rapa si o recuperare devine imposibila.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Dar să nu uităm că eugenia ca ideologie a apărut prima oară în Anglia, vezi Galton, Darwin, Malthus. În România se duce o campanie dirijată de desnaţionalizare şi genocid, care nu are treabă cu eugenia.

  5. bogdan

    Sau legea ar putea stipula ca indivizii doritori de urmasi sa fie conditionati in acest demers de un examen psihologic. In acest fel toti acei cetateni agresivi cu grave probleme emotionale si sociale ce isi agreseaza progeniturile pentru a le trimite la cersit nu ar mai putea face ascest lucru. Copii abuzivi devin parinti abuzivi si ciclul este nesfarsit.Iar acestia de multe ori fac parte din categoria cetatenilor descrisi mai sus.In consecinta prin aceasta lege am rezolva problema sinuciderilor, crimelor furturilor precum si a educarii minorilor in scopul comiterii de infractiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge