Măruţă, mai mulge-o şi tu pe Andra!

By | 4 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am băgat şi eu un titlu aşa, mai de tabloid, că tot se poartă! 😆 Asta ca să mai relaxez puţin atmosfera, după articolele pe teme grave pe care le-am scris în ultimul timp.

Cică Andrei i s-a făcut rău vineri în timpul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV şi a fost dusă de urgenţă la Maternitatea „Regina Maria”, de către Cătălin Măruţă. Acest lucru s-a datorat faptului că Andra nu a alăptat de mult timp, iar sânii i s-au umflat foarte tare şi avea dureri mari.

În primele săptămâni după naştere, în timpul alăptării, mastita sau „furia laptelui” poate apărea oricând. În general, când începe lactaţia, laptele invadează ţesutul mamar înconjurător care se inflamează şi predispune la infecţie

[…] Printre factorii de risc care favorizează apariţia mastitei se numără: o golire incompletă sau întârziată a sânilor, blocarea canalelor galactofore, mameloane crăpate şi iritate cauzate de poziţionarea incorectă a copilului la sân sau folosirea unor dispozitive de alăptare care duc la blocarea fluxului laptelui.

Sursa: Click!

Din fericire cunoscuta cântăreaţă şi proaspătă mămică şi-a revenit rapid şi a putut participa până la sfârşitul semifinalei de sâmbătă a emisiunii.

2 păreri la “Măruţă, mai mulge-o şi tu pe Andra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge