Mall-urile, deschise şi în prima zi de Paşti

By | 5 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Spre deosebire de alţi ani, mall-urile din România vor fi deschise şi în prima zi de Paşti, adică pe 24 aprilie. Asta în condiţiile în care în alte ţări europene, marile magazine nu sunt deschise nici măcar duminica, lucru care la noi este un lucru obişnuit.

Îmi place Bucureştiul pentru că există multe magazine şi restaurante care sunt deschise tot timpul. În Anglia, Germania, Austria şi alte ţări din Europa Centrală şi de Vest doar unele magazine sunt deschise duminica şi asta doar câteodată. În România magazinele sunt deschise duminica, fapt ce îmi dovedeşte că în această ţară există flexibilitate. Mai mult, aici sunt deschise şi de sărbătorile legale, ceea ce în străinătate nu se întâmplă”, spune managerul britanic Stephen Stead, englezul care conduce afacerile producă­to­rului de medicamente Labormed.

Sursa: Mediafax

Să înţeleg de aici că, de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii, Sfintele Paşti, românii – în loc să meargă la biserică şi să petreacă acasă, cu familia –  o parte vor fi la muncă, iar restul vor colinda mall-urile şi hypermarketurile, în goana după cumpărături?! Eventual şi ceva bătăi la promoţii de ultimă oră…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge