Vor urma noi atentate teroriste?

By | 26 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am observat în presa ultimelor zile o serie de ştiri care sunt difuzate cu intenţia de a induce o anume îngrijorare şi teamă legate de terorismul islamist.

A fost mai întâi atacul unui grup de musulmani revoltaţi asupra misiunii ONU din oraşul afgan Mazar-i-Sharif, în urma căruia a fost ucis şi românul Filaret Moţco. Lucru foarte suspect, având în vedere că o misiune ONU aflată într-o zonă de conflict, teorectic ar trebui să fie foarte bine păzită şi câţiva civili revoltaţi nu ar trebui să fie o problemă în cazul unui atac. În plus românul ucis, despre care se spunea că ar fi fost decapitat, a fost adus în ţară într-un sicriu metalic închis, iar familiei  nu i s-a dat voie să îl deschidă.

Apoi într-o altă ştire ni se spune că 540 de talibani au evadat din cea mai mare închisoare din Kandahar. Apar şi noi „dezvăluiri” WikiLeaks oferite presei:

O altă ştire având ca sursă New York Times spune că un fost deţinut de la Guantanamo se află printre liderii rebelilor libieni.

În unele din aceste ştiri este menţionată gruparea Al Qaeda, se vorbeşte despre rebeli islamişti şi sunt anunţate eliberări sau evadări ale acestora din închisori. Oare prin toată această propagandă se urmăreşte cumva justificarea unor viitoare atentate teroriste puse la cale de serviciile secrete ale marilor puteri, pentru a fi folosite ulterior ca pretexte pentru invadarea şi agresarea unor state arabe, aşa cum a fost cazul Irakului?!

O părere la “Vor urma noi atentate teroriste?

  1. Pingback: Crede cineva in diversiunea cu uciderea lui Ossama Bin Laden? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge