Uite violu’, nu e violu’!

By | 2 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Vă mai amintiţi câtă tevatură s-a făcut în jurul cazului presupusului viol comis de Dominique Strauss-Kahn în camera de hotel asupra unei cameriste? La început “victima” era prezentată ca o biată femeie de culoare, imigrantă, musulmană, seropozitivă şi mamă singură a doi copii. Ea fusese, chipurile, agresată sexual de fostul şef al FMI, în momentul în care acesta ieşise din baie şi o surprinsese făcând curăţenie în cameră.

Acum, la scurt timp după ce Christine Lagarde a fost numită în funcţia de conducere a Fondului, în locul acuzatului, dintr-o dată lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. În mod cu totul neşteptat ni se face cunoscută identitatea presupusei victime, Nafissatou Dialloo, în vârstă de 32 de ani, originară din Guineea şi apar totodată indicii că ar fi de fapt o escroacă şi o şantajistă, care are legături cu Mafia şi crima organizată. Ca să vezi!

Sursa foto

Într-un articol recent se vorbea de nişte înregistrări telefonice, în care camerista ar fi discutat cu un bărbat aflat în închisoare, despre oportunitatea de a stoarce nişte bani de la Dominique Strauss-Kahn. Apar amănunte şi despre viaţa ei de dinainte de a emigra, spunându-se că ar mai fi reclamat în trecut un viol, lucru care s-a dovedit a fi neadevărat. Ca să vezi!

Mai mult, procurorii au declarat că presupusa victimă a oferit, sub jurământ, „o descriere eronată” a agresiunii sexuale suferite, mai precis că aceasta, după incidentul din camera 2806 a făcut curăţenie în camera vecină, apoi s-a întors în camera (lui Dominique Strauss-Kahn) înainte de a raporta incidentul superiorului său.

În concluzie totul a fost o înscenare ordinară cu scopul de a-l înlătura pe Strauss-Kahn de la conducerea FMI, iar după ce succesoarea sa a fost numită în funcţie, se dă povestea la întors, se eliberează acuzatul, eventual este reabilitat, dar cale de întoarcere la situaţia anterioară incidentului nu mai există. Cam aşa se fac jocurile în politică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge